Kuzuluanne MehmedinZeynebi Tabiki kadere inanıyoruz ama anlatılan bir hikaye var eşeği bağlamadan Allaha emanet etmeyiz dimi eşek kaçar gider önce bağla sağlama al sonra emanet et bu bile eşeğin kaçmayacağı anlamına gelmiyor ama kader diyip her şeyi bırakamayız senin durumunda bu durumla aynı önce tedbir sonra tevekkül dinimizde bunu öneriyor. O yüzden başıma gelecekse ondada gelecek dememelisin sen yinede gözetim altında ssvd yap. İnşallah yapabilirsin güzel haberini alırız Rabbim yardım etsin 🤲🏻
MehmedinZeynebi Kuzuluanne aynen öyle insaAllah bakalım haftaya tekrar konuşacağız uygun değilsem veya doktorun mirin kırın ettigini görürsem sezeryan günü alacağım
Efnanefnan Nnagish evet malesef hersey yolunda gitsede aliyor o parayi. 30 bin cok buyuk bir mebla . Yani ne diyelim mecbur birakiliyoruz diyelim.
Nnagish Efnanefnan evet bi doğum için gerçekten pahalı normal da işte dediğin gibi bazen bazı şeylere mecbur bırakılıyoruz 🤷🏽♀️
Ayseanneeee Seyma0323 11 aylıkken benim de duruyordu .. Ama ben sürdüm estetik filan yapanların yara izleri olanların kullandığı pahalı bir krem vardı ucu top gibi o baya iyi geldi bence onun sayesinde kapandı.
Seyma0323 Ayseanneeee kremin adi var mi canim ya da resim? Bide şimdi surmeye başlasam etki olur mu 1 sene oldu nerdeyse
ElifKarata Nnagish ah bide bana sor bacm 41+2 de doğdu bide. Böyle varya artk yürüyemiyordum 🤣🤣🤣bacaklarım ayrık ayrık yürüyordum çok komiktim
Nnagish Cigdemtrnn anladığım kadarıyla tamamen kendi sancın kendi açılmanla birlikte doğum yaptıracaklar , ayy inşallah rahat ve sorunsuz doğum yapabilirsin . Allah yardımcın olsun , evet muhakkak bekliyorum inşallah 🙏
Cigdemtrnn Nnagish amin inşallah çok teşekkür ederim. Evet öyle olcak inşallah❤️ Seninde gönlünce olsun her şeyyy
MehmedinZeynebi Kuzuluanne yok canım zaten o deli cesaretine sahip değilim bende evde bakıma muhtac küçük bir oğlum daha var kendi hayatimi riske atacak olsan oglumun geleceği ile oynayamam tabi ki benim için en sağlıklı yolu tercih edeceğim evet istediğim bir doğum şekli yine evde ki oğlumun ihtiyaclarina yetişebilmek adına sezeryan olmak istemiyorum ama hayırlısı olsun hakkımızda
Nnagish ElifKarata maşallah maşallah Allah bağışlasın 🤭 su içsen bebeğe yaradı heralde 😂😂 sen çok kilo aldın mı peki
Minikperi Nnagish normal doğum diye ısrar ettim ama sonrasında neler çektiğimi ben biliyorum. Hiç sezaryen olmadım ama ssvd yapmak isteyenleri hiç anlamıyorum bir kere hem alt taraf deforme oluyor hem karında kesik. Alt tarafınızda kesik olursa zaten o bölge de hayatınız boyunca hassas kalacak. 😖 ben doğumdan sonra 6 ay fizik tedavi gördüm çok zorlandı kaslarım. Travmatik bir süreçti ve 2 yıl da psikolojik tedavi gördüm. Şimdi ikinciyi doğurum vajina estetiği ameliyatı olacağım. Bastırmaları vs bir de üzerine suni almanız gereken bir durum olursa çok riskli zaten sezaryen olduğunuz için suni veremiyorlar galiba öyle bir durum var. Yani yazık değil mi canınıza. İnanın içinizde kalacak bir durum değil normal doğum. Keşke sezaryen olabilseydim…
Nnagish Minikperi haklı olabilirsiniz işte insan bilmediği şeyi istiyor belki de , benm de sezaryen doğumum çok kötü geçti şimdi bide normal doğurup hemen ayaklananları görünce acaba daha mi iyi olur die düşünüyorum sürekli
Seyma0323 Ayseanneeee çok sağol canim burda aynisi topsuz olanı var 10 euro burda ben yurtdişina yasiyorum kesinlikle alicam sağol
esmerrmm Ayseanneeee yaa allah razi olsun , peki sezeryandan kac gun sonra kullandiniz ve kac ay kullandiniz acaba ,benim ilk dogumumda sezeryan dikişin keloid oldu , bundada olmasin diye ugrasicam 🥹