pamuksekerinannesi AdasuBraDoanay Amin cnm darısı senin minnoşa İnşallah.. 3 kilo ile doğar İnşallahhhh kuzucuğun🙏
BuketEsenolu AdasuBraDoanay benimde öyleydi muz yedim canım gerçekten çok önemli anne karnında bebeğe muz kilo aldırıyor ve şuan 40+3 oldum 39+4 de 3862ydi maşaallah ama çok ta kaçırma muzu kabız oluyor insan arada kayısı falan da tüket dengelesin 😊 Rabbim sağlıkla önce içinde büyütsün sonra sana kavustursun😊
deletedmom11 Aman zayıf doğsun sonra nasıL çıkcak bu diye derdine düşmeyim 🙈🙈 doğnca kiLo aLdırırm ben
Albevna_ deletedmom11 öyle valla. Ama çevredeki saçma sapan insanların ağzını kapatamıyorsun ki. Cılız doğdu yok çelimsiz yok çok zayıf 😒
deletedmom11 Albevna_ yok anacım bi kere doğurdm kiLosuz çıksın zatıf daha koLay doğar umrmda değiL kmsenn ne dediği zaten kimsesizim biride zayıf bu diyemez
sevilayumitozdemir AdasuBraDoanay ben süt içemiyorum maalesef çocukluğumdan beri, günde 2 tane muz yarım peynir, günde 4 5 ceviz, elma çok yiyorum mesela , mandalina kilo kilo yiyorum ama bazılarında mandalina gaz yapıyor. Ve sade soda önerdi mi doktorun ?
AdasuBraDoanay sevilayumitozdemir bende süt içemiyorum aynıyız bende sevmem küçüklükten beri kokusu bi değişik geliyor bana
Ahmetasafmomms AdasuBraDoanay valla canım bir arkadaşım var doktor çok küçük bebek dedi od böyle yaptı bebeği 4 e yakın doğdu canım 😊
Ahmetasafmomms AdasuBraDoanay valla canım bende dediğimi deniyorum inşallah şöyle 3 buçuğu geçer 😊🤲🏻 Birde hurma ye bol bol
nilsdreams Gllakkak canım ortaya yazdım sanırım yazışmaların epey yukarısında kaldı bakabilmen mümkünmü? Sevgiler