AdasuBraDoanay Bebişim haftasına göre çok zayıf ve doktor başımın etini yiyor iyi beslen Doğuma kadar 2 kilo olsun bari diye sürekli ilaç takviyesi yapıyor bir sürü sorunlar çıkıyor moralim çok bozuk naparsam bebek kilo alır 😔 31+5 1.300 kilo dedi bebeğini beslemiyorsun sen hiç dedi ilaçlardanda midem bulanıyor kafam çok karışık
Minikfasulye AdasuBraDoanay muz ve kasar peynirin bebege kilo aldirdini duydum dene istersen duzenli ye surekli 😔
Ozlemr AdasuBraDoanay Muz, kaşar, ceviz, kuruyemişler gibi Besleyici gıdalar yemeğe özen gösterin. Sabah kahvaltısını geç yapıyorsanız ona dikkat edin erken yapın. İnşalallah kilo alacaktır bebeginiz
sevilayumitozdemir AdasuBraDoanay bende kaşar peynir çok kile aldırıyor diye biliyorum geçen hafta 26 haftalıktı 1 kilo olmuş bebiş günde 2 tane muz yiyorum zaten kaşar peynir aşırı seviyorum ve tüketiyorum. Meyve yemeye çok çok özen gösteriyorum, günlük alma imkânın varsa günlük al mutlaka
humaninannesi61 AdasuBraDoanay Bende internetten aldığım bir resim var. Bebeklerin haftasına göre kilosunun yazdığı. 31. Haftada 1.500 32. Haftada 1.700 diyor. Yani öyle aman aman küçük bir bebek değil bence. Ama kilo alması için bol bol su iç. Sabah kahvaltını özellikle güzel ve düzgün yap. Beyaz peynirin haşlanmış yumurtanı hergün ye. Ayrıca Kaşar peyniri , fındık bunlar hep bebeğe yarayan şeyler. Üzülmee hem benim bebeğime de küçük diyordu doktorum ben iyi baktım büyüdü 😍
AdasuBraDoanay sevilayumitozdemir teşekkür ederim bilgi için günlük alma imkanım var meyvede neler yiyorsunuz
sevilayumitozdemir AdasuBraDoanay ben süt içemiyorum maalesef çocukluğumdan beri, günde 2 tane muz yarım peynir, günde 4 5 ceviz, elma çok yiyorum mesela , mandalina kilo kilo yiyorum ama bazılarında mandalina gaz yapıyor. Ve sade soda önerdi mi doktorun ?
humaninannesi61 AdasuBraDoanay Yani bir doktorun bu kadar baskı yapması mantıklı gelmedi bana🤷🏼♀️ Doktor dediğin yumuşak konuşur hastasıyla. Strese sokmaz🤦🏼♀️ Hiç üzülme en az 3kilo olur o sen dikkat et yeter. Allah büyük. Eskiden ben de takıyordum ama dikkatli beslendikçe gelişti😌❣
nilsdreams AdasuBraDoanay ben iyi bir beslenme uzmanına gitmiştim neyden ne kadar yiyeceğimi gösteren güzel bir liste vermişti bir uzmana danışırsan kendine deil bebişine kilo aldırabilirsin çünkü bende öyle oldu kendimin kilo alması durdu bebiş almaya devam etti 🙂 not: liste bir diyet listesi deil tamamen bir anne adayının doyacağı ve herşeyden faydalanacağı bir listeydi.. doktorumun adını eğer ilgilenirsen paylaşırım canım inşallah tombıcık yanaklı gürbüz bir bebişin doğar mis gibi sütünle beslersin 🙏🏻
AdasuBraDoanay nilsdreams ay inşallah ama yanı şehirlerde değiliz doktorunuz telefonla kartan ödemeyele yardım ederse olur 🤗
Zu_esk nilsdreams o nasıl bir mucize liste acabaaa 😍 kendi kilonuz durmuş bebiş devam etmiş muhteşem ya
AdasuBraDoanay humaninannesi61 özel hastaneye gidiyorum devlete yanlış işlem yaptılar diye onlara da hak veriyorum başları kalabalık ama gelipte kontrole gelenlerden çıkarmaları çok kötü
pamuksekerinannesi AdasuBraDoanay Canım mutlaka hergün bol Kaşar 2 muz süt yoğurt ceviz ye kussan bile ye o vitaminini alır kiloda alır İnşallahhhh🙏
pamuksekerinannesi AdasuBraDoanay Alır alır ben 27 haftalığım 6 kilo aldım bebek 1018 gram olmuş Maşallah Subhanallah.. Öğle yemeği yemiyorum muz ve süt içiyorum doymazsam çorba içiyorum..
AdasuBraDoanay Elifece çok zor bişey ya doğduğundada sorunlar yaşanıyormuş ondan nasıl kilo alıyor diye konu açtım üstlerde yazıyor sizde okuyun
Zu_esk AdasuBraDoanay süt muz ceviz kaşar peyniri aldırıyo diyolar her sabah 1 bardak süt 2 haşlama yumurta gün içinde yemeklerini gereksizden ziyade vitamin ağırlıklı tutabilirsiniz et tavuk balık vs Allah yardımcınız olsun inşallah alır