[silindi] yokaglamiyomgozumadozkacti_- bu değerle hamile kalmaniz mucize ne güzel. Bu değeri öğrendikten ne kadar süre sonra oldu gebelik Eskradan bisey kulandinizmi
Ayseee60 [silindi] 4,5 yol öncesine kadar 6 gün tolu dolu geçerdi artık 4 güne düştü 5. Gün leke şeklinde gelmeye başladı
Sibelozdmr [silindi] testler aradında amh değerini bulamadım ama o dönem yapılan testlerde tüp bebek için %10 ihtimal olmadığı söylendi son 6 ay 3 ayda 1 kez adet olmaya başlamıştım menapoz nedeni ile normal olduğu söylenmişti sonrasında da adet görmedim
[silindi] Sibelozdmr ya maşallah gebe kalmışsınız hamile kaldınız ay hiç adet görmeden kaldınız ozman
yokaglamiyomgozumadozkacti_- [silindi] zaten 2 kadın doğum 1 endokrinoloji doktoru mucize dediler değerlerden 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 1 tane Diana diye bi hap vermişti onu kullandım ama tam bitmedi extra aslanpencesi çayı kullandım bide aktardan özel bi macun karışımı vardı kadın hastalıkları için onu kullandım düzenli o şekilde artık hangisi fayda verdi bilmiyorum
Minnos_23 Amh 0,46 Fsh 8,8 LH 8,7 TSH 2,74 Prolaktin 23,5 Değerlerim bu şekilde çıktı 4 ay dene olmazsa tekrar gel dedi Elenatal 1 multivitamin verdi 3 ay kullan dedi. Bu değerlerde olup başka takviyeler alan var mı
acarsmom Nazlyavu adetim çok düzenli hiç şaşmam FSH yüksekti ama tüp bebek denedik aşılama olmadı klomenle tedavi oldum femarla ilk klomen kullandığimda sağlıksız gebelik oldu sonra you tubeden arastirirken çakşır suyu kullananlar hamile kalıyormuş her yöntemi denemiştim çaresizlik işte onuda deneyeyim dedim çünkü 15 yıl bebeği olmayanlar bile hamile kalmıştı denedim ilk ay olmadı ikinci ayda hamile kaldım dene derim ama çakşır tozu alıp kendin kaynat belki sana da şifa olur ikinci gebeliğim ilk bebeğim 8 aylık oldu hamile olduğumu ogrendim hamdolsun rabbim nasip etti umudunu sakin kaybetme şuan 26 yaşındayım .
Nazlyavu yokaglamiyomgozumadozkacti_- Narcicegim benim fsh 59.4 çok yüksek bana erken menepoz dediler adet de olamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum yani Yeme içme konusuna dikkat etmedim henüz valla
yokaglamiyomgozumadozkacti_- Nazlyavu benim 80 di diğer değerlerde ona göre hepsi yüksek bi aktardan kadın hastalıkları için özel karisim macun vardı onu kullandım bide aslanpencesi çayı sabahları aç karnına gerçi şimdi dogum yaptım gene düzen bozuldu erken menopoz benimde şuan peşimi birakmicak anlaşılan en azından 2 çocuğum var ona şükrediyorum 3. İstemediğim için artık pek önemsemiyorum