Gecen yıl temmuzun sonunda evlendim ve eylül ayında hamile kaldım anacak bebegimin kalp atışlarını duyamadık ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan sonra birer hafta arayla 3 defa adet gibi kanamalarım olmustu, bende kürtaj oldgum doktoruna gittim ve bana. Yumurta sayın cok az gözüküyor dedi ve amh testi istedi sonuç 0.59 geldi bana doktorumun söylediği hiç vakit kaybetmeden tüp bebek yapmamı söyledi. Ben doktora sordum evlendim 3 ay sonra dogal yolla hamile kaldim tekrar kalablirim belki dedim hayır hiç zaman kaybetme tüp bebek yaptır dedi. İnanın dünya o zman basıma yıkıldı ne yapcagımı bilemedim. Öğretmenim ve doguda görev yapıyorum en basiti yasadıgım ilçece suan kadın dogum poliklinigi bile yok o kadar zor sartları olan bi ilcede yasıyorum. Bu arada doktora kendi memleketimde 15 tatilde gitmiştim. Başka bi doktora daha gitmeye karar verdim çünkü ilk gittigm doktor cok umutsuzdu. 2. Gittigm doktor gercekten o kadar güzel seyler söylediki bana mesela sunu anlattı benn 39 yasında hamile kalmak istedim 1 yıl bekledik 1 yıl bebegimiz olmadı kadın dogum uzmanı olarak amh değerime bakmadım bile dedi ayrıca yumurta sayısı evet az olablir ama önemli olan kalitesi dedi. Mesela 20 yumurtanız var ama hepsi saglıksız ama 5 yumurtan var 5ide sagllıklı Hangisini tercih ederain dedi ve anlattıkları beni cok rahatlattı, bana folik asit yazdı ve şubatın sonunda hamile oldgumu öğrendim suan doğması için gün sayıuorum☺️ rabbim verirse oluyor