semraveogluslari prensinannesi2024 benimde geçen cuma gittim 26+5 te 1150 gram dedi doktor 1 hafta önden gidiyor dedi yarın yine gidicem kontrole yine sorucam yarın 27+3 oluyorum ama benim 3. Gebeliğim hatta hepsi bende notlarımda yazıyor çocuklarımın kılolaları ilk ikisi erkekti onlar daha fazlaydı bu sefer kızım olucak yani daha az olması normal geliyor bana. Ama siz kimseyle kıyaslamayın kendinizi bünye ve genetik meselesi ben iri yarı bir kadınım eşimde öyle yani. Doktorunuz size geriden geldiğini düşünseydi geriden derdi zaten bu yüzden buradaki kimsenin gebeliği ile kıyaslamayın kilo önemli değil önemli olan saglıklı ilerlemesi ben en son bebegımı 36 haftalık 3600 dogum yaptım aynı hafta da arkadaşım 2500 yaptı suanda ıkısı de 25 aylık ve boyları kiloları eşit birbirine yani siz kendinize iyi bakin birde bebeğe kilo aldıran yiyecekler varmış onları tuketebilirsiniz kafanıza takıyorsanız eğer süt muz nesguik kefir ceviz balık gibi ürünler 👍 bebeginizi saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah 💕
Gulsahim Cerenbelis1 bunları bende yapıyorum gerçekten faydası var nesguik ev yoğurdu kabak çekirdeği kaşar muz gerçekten kilo aldırıyor.
Gulsahim Cerenbelis1 ben çok aşırı olmasada gebeligin sonuna geldim sayılır neredeyse azar azar yedim ve gerçeklik payı olduğunu anladım 🥰🤗 sağlıkla gelsinler inşallah
Esradenizz1 prensinannesi2024 benim suan27 haftalık 1200gr ama siz yumurta haşlayın yiyiyin çerez yiyin bir haftada iki haftada daha kilo alır bide sürekli dinlenin
Dogiskoomom Bende 25+0 da 847 gramdı bugun 28+1 de 1348 gram cıktı 🧿 bır hafta onden gıdıyor dedı. Bende hergun bır muz, havuc armut uzum elma eksık etmıyorum. Yemek konusundada haftada bır ıkı balık et tavuk yıyorum. Baklıyat. Duzenlı ve dengelı beslenmek onemlı. Sabahları kaşar peynırı ve bır yumurtayı eksık etmıyorum. Totelde 7 kılo aldım.
ElifKarata prensinannesi2024 yanls söylemiş olabilirmi acaba 23+3 de detaylida 650 gram dedi dün 24+6 750 gram ckti bana az geldi bence yanls söylemiş olabilir
Parsmommy Meyve sebze , haşlanmış yumurta,kuru bakliyatlar ,ıspanak , kaşar, kuruyemişler (çiğ) bunlar kg yapıyor diye biliyorum
Minigiim-vebenn52 prensinannesi2024 haftada 200 gram alması gerekiyormuş üç haftada da almış saglıklı bi şekilde🧿