fizikcianne esmerrmm bilmiyorum canım ama beni doktorum kalp atışı için 7+0 da çağırmıştı belki daha erken gitsem duyulurdu ama çağırdığı tarihte gittim. Muhtemelen duyulmazsa telaş yapmayalım diye o haftada çağırdı. Çünkü 7 de kesin duyulması gerekiyormuş
Cgllay esmerrmm yani istemiyorsanız olmayın 😀 zorunlu degil netice ama dedigim gibi devlet hastanelerinde öyleymiş bilmiyorum ben özel takipliyim
esmerrmm Cgllay aslinda oyle degil yada ben denk gelmedim bilmiyorum , diger dogumumda normal beklenmesine ragmen hic alttan muayne yapmadilar , sadece acile gidersen alttan muayne yapiyorlar yapmak istemezsende kagit imzalatiyorlar 🤷😪
Btl_akkurr esmerrmm yok ya korkulacak bişi yok ben ilk hamileliğimde de altan bir çok kez ultrason bakıldı sıkıntı olmadı bide düşük tehlikem de vardı üstelik
Cgllay babiesmommy yoo gayette zorla alttan muayane etmek istiyolar red ettiğimde terslediler kaldırdı sedyeden kagıt ımzala dedi ne kagıdı dedim ölü dogumu kabul edıyorum diye kendı söyluyo ben yazıyorum sonra altına ımza at dedı cam sakurada basıma geldi halbuki hicbiseyim yoktu o sekılde. 20 haftalık hamıleydım o zaman şiddetli bir sancı girince orda kadın dogumda acilde doktor var dedıler sehır hastanesi dediler gittik bizde yakınca diye bi dövmedikleri kaldı. Doktorla tartışma yaşadık. Hatta söyledim sadece ultorosonda karnımdan kalp atısına bakmanızı ıstıyorum dıye alttan muayane olmama gerek yok ultrosonda görülüyor 20 haftalıgım diye
babiesmommy Cgllay o doktorla alakalı bi durummuş canım şimdiye kadar hiç alttan muayene zorlanmadım ve sağlık durumum nedeniyle kadın doğum polk. de geçiyor hayatım