esmerrmm Gecen hafta pazartesi 302 di beta kizlar bir hafta oldu , bu önumuzdeki pazartesi 6+4 olucam insallah acaba kese ve kalp atisi duyulurmu
Fatma-00 esmerrmm ben 6+1de gittiğimde doktor daha çok yeni başlamış kalp atışı dedi radyo gışırtısı gibi dinledim tam olmasa vardı çok şükür umarım sende hayirlisiyla duyarsin
Cgllay esmerrmm ben 6 + 5 günlükken muayene olmaya gitmiştim hem kese hem bebek görünmüştü kalp atışı duyulmuştu çok şükür şu an 32 haftalıgım..
Btl_akkurr Iremaydmrr bende bugün gittim çok şükür kalp atışını duyduk 6+1 im Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı ve hayırlısıyla
Cgllay esmerrmm evet hiçbir zaman alttan muayene olmadım. Özel takipliyim.. Sanırım devlet hastaneleri alttan muayene ediyormuş.
minikmucizeemaak esmerrmm 6+6 karından duyduk ama ultrasona göre 6+4 dü canım duyulabilir daha geç de duyulabilir
Aysoshh esmerrmm evet bende 6+4 de duyuldu ama çok azdı karından ultrasonla baktı ama duymazsan bile 8haftada duyanlar var beklersin
OguzMoms esmerrmm İki bebegimdede tam 6+4 de gittim ikisininde kalp atışını duymuştum sende duyarsın inşallah 💜
Cgllay esmerrmm yani istemiyorsanız olmayın 😀 zorunlu degil netice ama dedigim gibi devlet hastanelerinde öyleymiş bilmiyorum ben özel takipliyim