İstanbul zeynepkamil Hastanesi’nde oldum çokda memnun kaldım. Aslında özel takipliydim özelde doğum yapacaktık birgün sol bebek hareketlesizleşimce yapacak birşeyimiz yok Zeynep Kamile gidin dediler . 30. Haftada başladı devlet serüveni . 31. Haftada hastaneye acil yatış yapıldı sancı varmış durduruldu falan 1 hafta yattım 1 hafta dışarıdaydım sonra gene yatırdılar 35+5 te acil doğuma alındım. Kaldığım süre boyunca hemşiresinden doktoruna yemek dağıtandan temizlikçisine hepsi çok iyiydi. Doğuma gireceğim gün aniden oldu hazırlamaya gelen ablalarda şok iyiydi telkin verip sakinleştirdiler. Doğum sırasında genel istiyordum anestezi doktorum çok babacan 2 beyfendi benimle konuşup bebeğimi görmem konusunda ısrarcı oldular iyiki olmuşlar spinal anestezi oldum. Doğum sırasında doktorlarım kızım bitti bak geliyor bebekler falan diye sürekli konusup makara ettik. Anestezi doktorum ben stresten ağlamaya başlayınca gelip saçımı okşayıp korkma biz yanındayız falan deyip durdu . Doğum anıda çok güzel geçti sonrasında tek sıkıntı iki kişilik odalardı PS bir kadına denk geldim tuvalete gdio temizlemiyordu siz düşünün. Ama çok memnun kaldım genel olarak şimdide riskli gebe olduğum için tekrar zeynepkamile gidiyorum umarım buda güzel ve keyifli geçer