Acemi_anne Esefe11_06 tabi ki tok yarim saat vakit gecirceksinjz hatta girmeden yarim saat once 1 kahve icebilirsin demisti dr bana ama sizinkisini bilemiyorum.
Sehseh Kizlwr benimde 22+0 da var detatliya gircem inş nasil bebisler belli oluyormu yüzleri çok merak ediyorum 1 hafta kaldı ama aşırı merak ediyorum varsa bu haftalarda yüzden resim alan atarsa çok sevinirimmm
karaguzelirem_ Sehseh yüzleri tabiki de belli oluyor ben 20+4de gittim rutin kontrolüme o zaman renkli ultrason da gördüm yüzünü 21+4 de bidaha gidicem ayrıntılı ultrasona gireceğim yine gösterecek doktorumuz görünüyor yani merak etmeyin ağzı burnu gözü herseyi net belli oluyor ☺️
Sehseh karaguzelirem_ ayy çok merak ediyorum nasil bisey olduğunu o hafatalarda zayıf olduğu için pek belli olmazsa diye düşünüyorum o yüzden merak ediyorum teşekkür ederim canm
Miracle- En sağlıklısı 22. Haftaymış sanırım bana da 21+6 ya gün verdiler 5 gün sonra gidicez kısmet olursa inşallah her şey yolundadır 🤲🏻
karaguzelirem_ Sehseh çok güzel bir duygu yüzünü görmek ufak tefek ayrıntılarını görüyorsun burnu ağzı az çok benzetiyorsun bana mı benziyor eşime mi diye çok güzel duygular allahım isteyen herkese nasip etsin ☺️
Burcuzaim dnzmom_ bebeği görüyorsunuz tüm iç organları ile ilgili beyin ve kalp yapısı a dan z ye herşeye bakılıyor rapor yazıyor doktor size veriyor yaklaşık 30 dakika civarı sürdü bizimki
nb- Melihali ben 2 gün sonra kocaelide 1700 e yaptırcam ama benim doktorum profesör. Prof olmaynlar burda 1500 civarı
Sehseh karaguzelirem_ amin inşallah canım Allah isteyen bakabilcek olana nasip etsin inşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🥹🥰🥰
Sehseh Duygu1890 canım nasıldı bebek yüzü bellli mi benimde 1 hafta var o zamani bekliyorum çok sabirsizim 🥰
Mihriban05 Beni de 20’nci haftada çağırdı ama detaylı ultrasona kendi doktorumuz bakmıyor mu kızlar çünkü 3-4 hafta sonra gel detaylı ultrasona yollayacağım dedi
Gulsum_gg Arkadaşlar 20 haftalarda bebeğin hareketini hiss ediyomusunuz? Hiss ediyosaniz nasıl tekme olarak mı balık yuzmesi gibi mi?
Gamzeramo Gulsum_gg benimki bilmiyorum ki tekme gibide değil gibide sanki böyle dokunup cekiyo gibi tuhaf bi duygu 20+6 yiz şuan
Erkeekaannesii Gulsum_gg Ben 17.haftadan beri hissediyorum.İlk başta gazdır diyordum çok hafif böyle içimde bir baskı vardı şimdilerdebaya tekme gibi hissediyorum dışarıya doğru ittiriyor sanki ama hareket ettiği için de ben tekmeymiş gibi hissediyor olabilirim