Kubbbb 22+5 te yaptırdım geç kaldığımı bile düşünüyorum bebeğimde rahatsızlık çıktı detaylı da öğrendiğimizden beri en az 8 perınatolog daha gezdık suanda 27+3 ün yarın konsey de prof ve doçentler bakacak kızıma sendrom olarak birşey tam olarak yok ama kalp ve soluk borusu olarak anomali var ve Türkiye’de çok nadir yani daha önce öyle bir hastalık görmemişler ben ne olur sa olsun kızımı dogurucam yeterki teşhisi koyup doğumdan dakıkalar sonra doktorlara teslim edicez sezeryan olucam birde belki göremicem ama o benim kızım inşallah iyi olucak herşey yeterki tam problemi öğrenelim amniyon sentez sıvısı için geç kalındı plesantadan kordona bağlanan yerden kan alınması gerekiyor ama plesantam çok arkada bebek önde olduğu için orayada ulaşılması zor dedi doktorlar bebeği mi tehlikeye atmak istemiyorum o yüzden kordankanı testi yaptıramıyoruz. Zaten her ne olursa olsun hasta da olsa sendromlu da olsa ben gebeliğimi sonlandırma gibi bir düşünce yok aklımda en son gittiğim profta sağolsun anlayışlıydı bayağı dıger doktorlar farklı bir hastalık diye gebeliğimi sonlandırmamı istedi. Ama daha önce gitseydim 19. Haftamda bebek çok küçük olduğundan en azından amnıyon sentez ile öğrenebilirdim çünkü bebeğimin nesi var bunu bilmemek insanı çok üzüyor zaten gebelik duygusallık birde doktorlar çok acımasız konuşuyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde tüm gebeler yavrusunu kucağına alır.