Sema_28 anneckk başınınız sağolsun canım ne kadar üzülme desekde zorudur Rabbim kimseye vermesin inşallah bida en kısa zamanda Rabbim yine nâsip etsin
anneckk pamugumm_ rabbim yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲🤲 sezeryandan nekadar sonra hamile kaldığınızı sorabilirmiyim..
anneckk @“angel4545”#p30040102sağolun 🤲🤲 aminn inşallah rabbim size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
anneckk Mineee66 Allah razı olsun Mineee66 rabbim inşirah ferahlığı versin içimize 😔🤲 evlatlarımızla ahirette buluşuruz inşallah🤲
anneckk teacherozlem eline kordon dolamış iki kere.. kordonu elinde tutuyormuş çıkardıklarında .. omzundan çekerek te sıkıştırmış akışı kesmiş dedi.. 😔
Coynes Yeni anneyim mesaji okuyunca cok üzüldüm ☹️acaba aci cektimi diye düşündüm cok zor bir sey allah sabır versin 😭😭😭
Mihrimah44 anneckk Allah verdi Allah aldı, lütfen kendinizi suçlamayın, mutlaka psikolojik destek alın, başımız sağolsun rabbim sabır versin inşallah, cennette buluşmayı nasip etsin rabbim ..
GlstnMrt anneckk ağlayarak okudum resmen 😞😞😞başın sağolsun canım üzülme bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demekki hem o seni bekliyor olacak öbür dünya da belki de kurtuluşun olacak bilemiyosun asla isyan etme onu emanetine en iyi bakana emanet ettin üzülme diğer çocuğunun da sana ihtiyacı var
Defne-ece28 Mrtbrv benimde aynı oldu cnm deprem e hastanede yattığım gece yakalandım o daha küçük tu 8 haftalık di onunda kalbi durdu bebek hareketleri gerçekten önemliymiş keşke anlayan doktor olsaydı keşke ama malesef
Serendipty anneckk kendini suçlama lütfen allah sana sabır versin kimse bilemez böyle olacağını. Allah’ın yazdığı kaderi yaşıyoruz unutma inşallah daha güzel günler seni ve aileni bekliyordur