teacherozlem Allah razı olsun Doğduğunda kanı düşüktü sürekli takipte idi ya düşük ya sınırda idi. Gelişimi her şeyi çok güzeldi ama hasta olduğu zaman antibiyotik ler le çok zor tedavisi oluyor du her türlü test yapıldı birşey çıkmadı en son ilik biyopsisi yapıldı Mds tanısı konuldu Monozomi 7. Türü (ilik kanserinin en tehlikeli olan türü başladığı zaman tedaviye çok az cevap veren türü) doktorlar toplanıp ilik nakli olsun sizde onay verirseniz ilik bulununca dediler Babası ve benden bakıldı babasının adı 100 de 100 uyumlu çıktı. Normalde 1 haftaya. Çıkan sonuç 3 güne çıktı bizi bir heyecan mutluluk la çağırdılar hastane ye normalde baba nın iliği 100 de 60 a kadar uyumlu oluyor Muş. Doktorumuz. Annesi babasını kolonlamış bildiğin dedi o kadar sevindik mutlu olduk ki yatış yapıldı ilik nakledildi 10 gün sonra başladı Vücut iliğe savaş açtı kabul etmemekte direndi tüm her olabilecek şeyler birden başladı nasibi o güne kadardı yavrumun güle oynaya girdik ama olmadı işte Herkese bir vesile ile gelir miş Ecel Onunla birlikte bizde öldük ama sınav herşey Hamdolsun çok güzel bir evlat oldu. Bana
Cennet kuşum inşallah cennette nasip olur bana tekrardan Şimdi tekrar hamileyim 6 haftalık Rabbim yerini doldurup acımızı hafifletsin inşallah çok acı. Onu hiç bırakmıyoruz 2 günde 1 gidiyoruz öyle güzel yaptırdım ki yerini bana cehennem gibi gelmişti ilk gün orası. Şimdi cennet gibi gidip saatlerce otursam canım doymaz birde manzarası var ki bildiğiniz cennet kuşlar. Ötüyor yem yeşil papağan bile var inanır mısınız Ciyaklayıp durur hep Nasip bizlerin öleceği gün anne karnına düşmeden önce belli. Ben çok çok uğraştım günde 7,8 kez üstüne baştan aşagı değiştirirdim. Terlesin izin vermezdim Gidene kadar emzirdim hep ama. Allah razı olsun canım yavrumdan anne olmayı. Öğretti Sevmeyi Öğretti hiç üzmedi beni Hiç sallamadan emzik biberon vermeden. Büyüttüm Hiç kusmadı çok sakin güzel bir yavru oldu hep taktir ettirdi beni herkes sevda çok güzle anne Kayra çok akıllı terbiyeli derdi dokturların maskosu idi biz gidince bizi tanır hemen alırdılar Kayra çok sevilen çok güzel bir çocuktu cenazesi düğün gibi idi öyle kalabalık öyle ihtişamlı dört bir yandan herkes beni teselli etti kardeşlerim çok destek oldu çok şükür annem babam. Akrabalarım. İlaç kullanmadan geçirmeye çalışıyorum 21 kasımda senemiz dolacak Ölmüyorsun ama yaşıyorsun sınav işte babam gasilhaneye girdi Kayra sen en güzle yerdesin kimse ağlamasın bizde gelicez benim güzel oğlum dedi hamdolsun diyoruz demek zorundayız biz yaratmadık ki onu emanetti bize öyle güzelde kalacak inşallah