Babytomss Merhaba arkadaşlar Bursa’da bebek mağazaları yani bebek odası nerelerden bakabilirim bakan alan varsa yardımcı olabilir mi 🥰
MelisaaZ Babytomss ben bebbelife dan aldım bebeğimin odasını bakabilirsiniz modellerine instagramdan belki hoşunuza gider :)
Dilooo Babytomss merhaba bebek odası baktınız mı nerden aldınız aldıysanız bende yarın Bursa’ya bakmaya gideceğim de
Dilooo MelisaaZ bende yarın Bursa’ya bebek odası bakmaya gideceğim bu siteyi gördüm bende nasıl memnun musunuz mobilyadan güzel mi kurulumu felan sorunsuz oldu mu acaba
MelisaaZ Dilooo merhabalar memnunum bir problem yaşamadım istediğim model birebir yapıldı içine ekstra raf istedim onu da sorunsuz yaptılar ben memnun kaldım
MuntTuti Dilooo bebbelife tan aldık. Verdikleri teslimat süresinde geldi ve kurulumu yapıldı. Piyasaya göre fiyatları çok uygun.
Babytomss Dilooo Aralık’ta inşallah alacağız gamzenebe diye birbyerde 18500dediler fiyat araştırmaya devam bakalım
Dilooo MuntTuti merhaba canım bebek odanın modelini atabilir misin acaba bebbelife diğer yerlere göre kalitesiz gibi duruyor karar veremedim Bursa’ya gidemedim de internetten sipariş verceegım ona göre kararsız kaldım
Dilooo MuntTuti bende o civarda bütçe ayırdım da bakalım yarın inşallah gonlumuzce alırız bişey yatak koruyucu felan yokmuydu acaba içinde
Dilooo Babytomss bu sitenin resşmlere de baktım genelde aynı şeyler ama tabi kalite farkı vardır illaki bende bakalım yarın inşallah buluruz bişey de alırız güzelce
Dilooo MelisaaZ çok sağolun bende dün hava çok kötüydü gidemedim Bursa’ya bu hafta gitmeye calısacagım dediğiniz yere de gitmeyi düşünüyorum inşallah bizde gönlümüze göre buluruz