Hanimeller umrumdadegil valla bende salam sucuk sosis çok severim ama ağzıma sürmedim 8 aydır surda son bir ay kaldı sabredıyorm 😂
Cakiltasiii umrumdadegil tadımlık ye canın çok çekiyosa nolcak o kadar abartmaya gerek yok bence tabi yine sen bilirsin
Lagertha_ Çok çekiyorsa yiyin bence. Kar - zarar kıyaslaması yapmak lazım. Salam yememek sizi daha çok sıkıntıya strese sokuyorsa abartmamak şartıyla yenebilir. Millet sigara bile içiyor.
umrumdadegil Lagertha_ o da doğru ama korkuyorum bir şey olacak diye sakın yemeyin falan diyorlar dayanamıyorum inan kokusu burnma burnuma geliyor 🥲
umrumdadegil Hanimeller sucuktan tiksindim ben salamdan da tiksinmistim ama geçti şimdi de dayanamıyorum🥲
mavideniz6 umrumdadegil Ben de aynı durumdayım sucuklu yumurta hele…Yiyenler var evet ama ben kıyamıyorum ya az daha sabrederim napayım :(
Snmlsn umrumdadegil sucuk yedim baya pişirerek ama salam ve sosis yemedim. İlk yemek istediğim şey salam benimde 🙄🙄
ardenmommy Ben 9 aydır yiyorum valla ama çok iyi pişirerek yiyorum çiğ yememeye dikkat ediyorum napiyim seviyorum 🤷🏼♀️