Busra221 Sanal katılıyorum… sanırım bu isimleri koyanlar cocuklarının hep cocuk ve genç olducağını düşünüyorlar
2lokummannesiii Sanal bende beğenmedim herkesin kendi tercihi ama. Çok anlamsız duruyor. Söylemesi de güzel değil. İsim bir ömür boyu kullanılıyor. Allah var yazılanların çoğunu beğenmedim. Ben oğlumda da çok zorlandım koymayı şimdi kızımda da her posta bakıyorum hep aynı saçma sapan söylenen isimler var.
Ozgeeex Kbraaa18 benim Allah izin verirse oğlum olucak 5 aylık hamileyim ismini Alparslan düşündüm bidaha olurda kızım olursa Aden istiyorum ismini anlamida güzel 🙃
Aymiram melikemstf ya bende rüya koyacak ama yanına ikinci bir isim bulamadım varmi seninde aklında yanına ikinci isim
Emire01 Kbraaa18 benimde Allah nasip ederse kızım olacak🩷 30 haftalık olduk. İsmini Meryem Naz ❤️ koyacam nasip olursa. Kuran’da geçen tek kadın ismi. Hem.de anlamı güzel. Ben eski isimleri daha çok seviyorum. Zevkinize kalmış orası. Allah’ım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲
Nazkayraduru Merhabalar 31.haftam benim de hayırla hepimiz kucağımıza alalım inşaAllah ☺️ Mihrimah Lina ya da Mihrimah Vera düşünüyoruz biz de ☺️
41_sevval Kbraaa18 Mehru Sara Liya Lina Liva Hafsa İlay Nilda Hüma Elif Efra Eflin Berrin Aymina Alya Seyra Sare Minel Mine Mina Hafsa Ravza Ulya Afra Bizim ki şuanlık Hafsa Mina✨ gibi görünüyor 😁🫢
SinemKy Kbraaa18 merhaba bende 5 aylık hamileyim benimde kızım olucak Allah nasip ederse bizde öykü lina koymayı düşünüyoruz fikir olabilir belki sizlere de 🥰🤰
2prensessannesi Busra221 leyl arapçada gece demek vera da takva demek ama leyl konulmaz yani kuranda var diye. Kuranda kafirler firavunda geçiyor yani. Manası güzel olması lazm çocuga gece denir mi