deryaikov__ Kbraaa18 biz çok şükür karar verdik 38. haftada biraz geç oldu 😂 Aişe Meva 🫶🏻 Meryem inci Alina Ecrin Hafsa Beren Sare Minel Ahsen Rana Hira
Metehanin_annesi Merry38 benimde kızım olucak Allah nasip ederse oğlum Masal istiyo bende yanina bi isim dha eklemeyi dusunuyorum karar veremedim Masal Hüma ve Mihra Masal arasinda kaldım daha da 2bucuk ayimiz var :)
Aymiram melikemstf ya bende rüya koyacak ama yanına ikinci bir isim bulamadım varmi seninde aklında yanına ikinci isim
Defnesmom_ Kbraaa18 Defne, Alya, Duru, Beren, Doğa, Alin arasında kalmıştık bizde. Defneye karar verdik. size de fikir olur belki
Ke-Le-BeK Kbraaa18 Ben iki isim taraftarı değilim oğlumun da adı Yaman. Kız isim önerisi olarak da benim ismi de anlamını da beğendiklerim: Lidya İlay Alin Alina Ayliz Arden Arsen Asel Lavin Dila Dilan Dilay Bunlar hepsi çok güzel bana göre 😇
1sadeturkahvesii Mihra Meyra Pera Talya Eflin İnci Doğa Bende yeni öğrendim kızım olacağını🐣bunlar hoşuma giden isimlerden ama bende kararsızım belki diğer kız annelerine fikir olur🌸