Smhaa_61 Bibebek Valla bizim buralarda Mihra ismi pek duyulmadı kime söylesem çok güzel ve farklı diyor🫢Biz koyduk bile sağlıkla gelsin inşaAllah💖
TheMother @BirVeraAnnesi35 @Dilaradmrak o zaman sözleşip dora koyaşım erkek ismi diyenlere karşı da dora kız ismidir isimli bi :) şaka bi yana başka isimlere baksam da en içime sinen dora. Bilge ve ayla ismi de çok hoşuma gidiyor da bakalım nasip
BirVeraAnnesi35 TheMother çok mantıklı 😂 dora diye erkek bebek ya da yetişkin hiç görmedim ama kız bebek çok gördüm. Eşimin tam içine sinse ben koyacağım ama tam emin olamiyor doğuma 3 hafta kalması dışında bi sıkıntı yok 😂😂😂🤦🏼♀️
Hasret316 2lokummannesiii anladım siz daha, çok eski ve anlamlı isimler seviyorsunuz. Ozman Hamza ismine uygun hazal veya humeyra ismide koyabilirsiniz.
2lokummannesiii Hasret316 uyumlu isim arıyorum. Hazal istemezler. Hümeyra değil de Meyra Mihra Melda tarzı isimler hoşuma gidiyor daha da hiç belli değil 😂
TheMother BirVeraAnnesi35 ay benim eşimde aynı isim bakalımmdiyoeum yok e dora olsun diyorum dur bakalım neyse bizim daha 16 hafta var 😅 hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah
Mmnj aysun1-zleli çevreye bakma sen cevre büytmeycek o çocuğu veya çevreye dogurmadın çocuğu kendi içinden geleni yap derim bende ahsen linaa, sare daha güzl isimler var liste yapcam baklm icime en sineni koycam bu aralr ahsene taktım 🤣
Mmnj aysun1-zleli azra bende istedim ama yengem koydu bir ailede 1 Azra yeter isim yokmuş gibi onu koymak istemedim ahsen lina, olcak gibi aklmda 5.6 isim var liste yapıp arasndan koycam