Elanurduvar Kbraaa18 Merhaba bende 4 aylık hamileyim benimde kızım olacak Allah’ın izni ile biz HÜMA koymayı düşünüyoruz belki sana da fikir olur 🥰
BirVeraAnnesi35 TheMother bizde dora düşündük ama erkeğe yakışmıyor bence tamamen kız ismi erkeğe yumuşak kalıyor koyabilirsiniz bence çok hoş isim
Dilaradmrak BirVeraAnnesi35 bende Dora koymak istiyorum kızıma, eşim de beğendi. Türkçe olması da onu cezbetti. Ayrıca bizim isimlerimizle de uyumlu
Serendipity16 Mmnj ahsen ismini çok severim tanıdığım bütün ahsenler çok güzeldi 💞 lina da uymuş bence içinize sindiyse koyabilirsiniz
YagmurErdemm Eslem Neva Eylül Erva Nil benimde şuanlık bunlar hoşuma gidiyor sanada fikir olsun anlamları da çok güzel🥰
Ylzkrkmz Bizde kızımın isminin birini Bade koyacağız. İkinci isim olarak Laren ya da Liz koymayı düşünüyoruz. Bunlar dışında Güneş, Eliz, Mira isimleri de çok hoşuma gitmişti ☺️ Belki fikir olur 🙏🏻
Ebru52- Kbraaa18 Aymira koymayı düşünüyoruz 34.haftaym ay ve dünya ay güneş anlamları var Ama asel, yüsra da çok güzel yakın çevremde olduğu ıcın koymıcam olmasa koyardım
Yagmurakyurek Kbraaa18 benim kardeşimin ismini ben koymuştum rüya erva koymuştum bir isim önerisi de benden olsun 🌸rüya erva sağlıkla gelsin 🌹