nunusmom umrumdadegil ay bilmiyorum valla ama sanırım midemi sıkıştıeıp duruyor mide ekşimesine uyandım uyuyamıyorum ilk gebeliğimde son 1 ayda bailamıştı bu mide ekşimesi şimdi henüz 16 haftalık böyle mi devM edecek diye endişe sardı bni çok illet bir durum 😖😖😖😩😩😩
umrumdadegil nunusmom her hamilelik farklı geçiyormus🥲 demekki bunda şimdiden var benimde karnım batıyor sürekli 🥲 cinsiyeti belli mi
nunusmom umrumdadegil belli kız cinsiyetimiz 😇 ay evt bnde de sürekli batma oluyor anlık bıçak saplanır gibi saancı girip çıkıyor ay bu gebeliğim çok zor hiç sormayın valla 😂🥴
nunusmom umrumdadegil o da kız 😂😂😂 zor anap zorrr 🥴😅 kızım gece uyumadı da aramıza alıp yatırdık artık alışsında istemiyorum ama napayım 🥴🥴🥴 şimdi de mide ekşimesi sonumuz hayr olsun 😂
umrumdadegil nunusmom demekki cinsiyetle alakası yokmuş her hamilelik kendine özgü gerçekten 🤭 kız kaç yaşında 🥰
nunusmom umrumdadegil kızım 2 yaşını dolduralı 1 hafta oluyor 🥲 büyüdğ kereta abla olacak ama göz0mde hala minnak 😂😂
nunusmom umrumdadegil ay hadi inşallah 😂 sizin kaçıncı gebelik bnde anca konusuyor kendimi ve dertlerimi anlatıyorum 😂😂😂
umrumdadegil nunusmom ay olsun nolcak ben dinlemeyi daha çok severim🤣 benim daha ilk bebiş olacak inşallah 😍
nunusmom umrumdadegil oyyyy maşallah kızzz sanki 2. Gebeliğim falan gibi böyle tecrübeli tecrübeli konustun hee 🤭 ne kadar oldunuz cinsşyet falan belli mi 🥰
umrumdadegil nunusmom araştırıp öğreniyorum bişeyler bir de ablamın yanındaydım hep hamileliklerinde ondan az biraz kaptım nedir ne değildir 😂 23 haftalık olduk benimde oğlum olacak inşallah 😍
nunusmom umrumdadegil oh oh bnm ablamda yok abla olam bnm 😂 maşallah maşallah gzl oğluşunuza sağlıkla kavuşun inşallah 🤭🥰 hangi şehirdesşniz kaç yasındasınız 😂 çok mu meraklı gibi okdum 😂😂😂
umrumdadegil nunusmom ay iyiki ablam var en büyük olmak istemezdim 😂😂 aminn inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza😍😍 İstanbuldayım 25 yaşındayım 🤣🤣 yok canım estağfurullah can sıkıntısı 🤣🤣
nunusmom umrumdadegil yaa bnde 25 im kıızzz 😂 burcun neeee bnde ankaradayım bi kız kardeşim var bnmde sadece ama şöyle hareketlerimize baksan o abla bn kardeş gibiyiz 😂 bna sürekli evli bRklı çocuklu kadınsın şu hareketlere bak der 😂😂😂 hanımımız olgun 😂😂😂😂
umrumdadegil nunusmom hadi ya aynıyız demek bebiş farkı var sadece 😂burcum ikizler 🤭🤭 ne güzel işte hala için çocuk kalmış boşver 🤣
Pelinpelin 21.haftadayız bazı günler durgun oluyor bazen hareketli ,Az önce keşfettim kahvaltıyı erken yapmadım acıktım bir hareket bir hareket 😅sütle de çok hareketleniyor Ama kahve çikolata bizde işe yaramıyor
Elzem07 umrumdadegil 33dryiz. İlk hareketini 15te hissettim, 20 gibi kıpırdanmaya başladı. 25ten sonra içeride pist kurdu kendine halay bile çekiyor😄