Hsnanr Nesli2101 ay kız olsa herhalde sevıncten bütün çiğköfteleri yerdim 😃 ama çevrem hep erkek dıyor bana hayırlısı artık
Hsnanr hunilimom çift canlı olduk olalı obur olduk iyimi 😃 hayırlısı kendını gösteremiyorsa utangaç ise kız derler ama hayırlısı 🙏🏻
hunilimom Hsnanr valla bu aralar gece de yemek yemeye başladım inşallah kızdır çevrem hep erkek diyo 🤣
Mduygum Hsnanr yokyaa bisi olmaz sadece baharatindan dolayi biraz miden rahatsiz olur o kadar yoksa ben iki gunde bir yiyorum 😇
minibarbie Hsnanr basligi okuyunca dedim kesin cigkofteden bahsedecek oyleymis bende cok severim cok canimda ister hergun yiyebilirim.
Bebekkalpben Hsnanr çiğköfte delirmesi sonucu ayıptır söylemesi 1 kutu yedim 🙈 o gün bugündür çiğköftecinin önünden bile geçemiyorum nasıl bir tiksinme anlatamam 😂 demem o ki kararında yiyin ben suyunu çıkardım 😂
Krm Hsnanr ay ben de aynıyım ömrümde yemedigim kadar çiğköfte yedim hamilelikte. Bıraksan her gün yicem ama binde bagirsaklarimi perişan etmese. Neyse ki 24 saat açık çiğköfteci bulmak çok kolay hatta iki adıma bir çiğköfteci var.
Momofthemert Hsnanr aman yazma canım dün bi arkadaş burda akşam yemek menüsü ile ilgili post açmış bi tanesi sizin yüzünüzden canım et çekti diye beddua ettim ağlasak mı gülsek mi belli değil 😂😂😳😡