Ceyla46 Yani istedigi islemler ameliyathanede olan seyler ilgili biri oldugunu sanmiyorum belki de yogun oldugu gune denk geldim bilmiyorum
Gamzealptkn Lina- benim yumurtalarmla alakalı bi sorun yok aslnda letu diye bi ilaç kullanmştm onda da bi yumurtam olmuştu 19 mm benm eşimin sperm hareketi az tedavinn ilk basamağı dye bu işlemi yaptılar şimdi de aşılama yapcaz 🙏
Aabbccc Gamzealptkn bende ilk aşılamamda letu kullanmıştım ama gebe kalamadim 2.asilamami iğneyle oldum bende ama sonucu daha belli değil benimde eşimin sperm hareket sayısı az yüzde kaç hareketli
Gamzealptkn Aabbccc yavaş ileri 24 hızlı ileri 3 ben ilkinde aşılama olmadım sadece çatlatma oldm bu sefer doktor değiştirdm aşılama olcam devlette sizin kaçtı sperm hareketleri
Gamzealptkn Aabbccc ilaç takviyesi ne kullanıyor biz proxeed plus kullandk ama fayda görmedk 2 paket kullandı
Aabbccc Gamzealptkn doğal macun falan kullanıyor şimdi ekstra bi ilaç daha içiyor evet az bir şey yükselme oldu ama yinede tüp bebek öneriyorlar bize bu ay aşılama yaptım bakalım
Gamzealptkn Pptyaa evt oldum bugn 11. Gn test yaptm hafif slik çktı iğne etkisi falan olablr cuma kan verin dediler çok ağrım var ama inşallah tutmuştur 🙏