Emine-benek9 İyi akşamlar. 34+5 deyim. 3 doktor değiştirdim son 2 ayımda ve üçüde bebek iri başı büyük sezeryan olman lazım dediler. Başına gelmiş olan var mı?
Hazalaskin Emine-benek9 bir doktor dese sezeryan sever bı doktor derim ama 3 doktor dedi diyosun mutlaka doğru diyolardir
Bskmik Emine-benek9 bende 21. Haftadayım bebeğim karık çevresi 2 hafta önden gidiyor sorun olur mu bilmiyorum ama iri bebek dedi
Papatyam28 Emine-benek9 benim bebeğim 32haftalık iken 2kiloydu 36haftalık iken 3kiloydu 39+5de doğum yaptım3.500 gr doğdu kafa 33cm ve sadece 2dikiş atıldı bana yani sana demek istediğim sen yinele doktorlarını dinle bebeğinin Sağlığı için ama sezeryanda bile 38 39 haftaya kadar bekletiliyor ne değişir ne değişmez bilemeyiz o ana kadar bebeğin kafası ölçülür senin pelvis kemiğine bakarlar darmı genişmi diye son karar verirler
Hazalaskin Emine-benek9 iri değil canım üşenmedim gittim 35. Hafta ultrason kağıtlarımi bulup baktim tam 35 . Haftada 2560 Gr mis 41. Haftda 3200 doğdu kızım
Baharoloji Emine-benek9 biraz iri olacak gibi böyle girerse ama 4 kiloyu geçmez bende kilo yönünden sezaryen değil ama baş çevresi 41. Haftayı geçerse sezaryen gerekli oluyor
Hazalaskin Emine-benek9 bunu bilseydin aslında iyi olurdu canım benim kızımın doğduğunda başı 35,5 cm di biraz büyük dedi kafasını doğduktan sonra doktor ama tabi 35. Haftda kaçtı bilemiyorum
Emine-benek9 Bskmik banada detaylı ultrasonda demişlerdi 2 hafta önden gidiyo diye. O zaman için sorun olmaz demişlerdi. Ama irileştiği ve başı büyük olunca sıkıntı
Ebeguy 4 kiloya kadar normal yapılabiliyor dedi doktor ama kafası bi kaç hafta önde dedi böyle gider arası açılırsa banada sezaryen dedi hem devletteki hem özeldeki
Kbrnrmrt Doğru olabilir. Dr bana da bebeğin kafası çok yuvarlak doğurursun ama zorlanırsın demişti. İri bi bebek de değildi.
Nimet-96 Doktorum bana da 32 hastalıkken gittim bebeğin baş çevresi 35 haftalık olarak gözüküyor diye söyledi ben de tedirgin oldum ama genetik olabilir diye söyledi normal olman zor sezeryan diyip kestirip attı
Bskmik Cerenbelis1 21 /3 üm 470 gr şuan ama karın çevresi 2 hafta önde gidiyor dedi yemene dikkat et dedi
Guzelligim Bskmik şekeriniz kontrol altına alın bence açlık şekeriniz i e aylık şekeriniz i olcturun seker ve glutenden uzak durun benim dr um göbek çevresini için seker yüksekliği demisti
Emine-benek9 Papatyam28 evet haklısın önemli olan onun sağlığı son haftalar ne gösterir bakalım artık