Hayalgokce Sweety11 cok tesekkur ederim 😍saglikla dogsunda bebisler hersey alinir acelesi yok hic eksigi bitmez zaten alip dururuz dogduktan sonrada💕
Ymr06 Sweety11 yaa 🙈 kız valla bende unutmuşum ilk bebeğimde araştırıp her şeyi biliyordum , şimdi yaşadığım halde hatırlamıyorum 😂 Ama şeyi unutma göbek bağı varken bağlamalı bir şey giydiriyorduk atlet gibi kollu adı neydi unuttum onuda😂
Bebisbg34 Sweety11 🙈 bende onlarda yok son Zamanda sıkısıcam galıba ama korkularım var alısveris yapasım yok
Sweety11 Bebisbg34 çok erkende iyi değil çok geçte ama daha var zaman önümüzde alırız yaa hallederizzz 😌😅
Ymr06 Sweety11 insan unutuyormuş gerçekten 😂ama bebekten bebeğe değişiyor oğlum tuvaletini çok tasiriyordu o yuzden tekrar gidip alışveriş yaptık yetiştiremedik baya aldığımız halde ,kimi bebekte çok azla bile yetiriyor 🤷🏻♀️😂 orta halli alalım duruma göre gideriz tekrar🤭
Tug_34 Sweety11 valla iki erkek geliyor. Toplum baskısı oluyor duyan iki erkekmi ayyy yandın diye. İnsan moral vereceğine korkutuyor. Ama korkmuyorum sabırla rabbimin yardımıyla büyütücem oğluşları 😍
Sweety11 Tug_34 bizimkilerde erkek okula beraber gidip geliyorlar çok iyi iki arkadaşlar sizinkilerde öyle olur emin olun kardeş çok başka birşey 💞💞
Arzuanne Bizim bebek arabası bezler pişik kremi falan kaldı tek şimdiden alıp biriktirmek istiyorum da bezden de hiç anlamıyorum
Sweety11 Arzuanne evet bende krem şampuan vs ürünleri en son almayı düşünüyorum bez konusunda hiçbi fikrim yok 🥲
Arzuanne Sweety11 kimi bebeğe en iyisi bile pişik yaparmış bebek doğmadan bilmek çok zor rastgele her boydan alcam rastgele markalar deneye deneye öğrencez evet daha o ürünlere elim gitmedi bı nedense
Gloria06 18.haftadayım fakat 22.haftadan sonra, detaylıya girdikten sonra almak istiyorum, bir motivasyon olsun diye. O kadar karışık geliyor ki şuan alınacaklar.. bazen düşündükçe içim daralıyor :)
Sweety11 Gloria06 evet gerçekten haklısınız ne lazım ne lüzumsuz ne yeter ne yetmez benimde hiçbi fikrim yok 😕zaten herşey de çok pahalı 800 lira hastane çıkışı ebebekte 500 🙁