bbaby44 Smilehappy yanlis anlamayn ama avrupada pars genelde köpek ismi ve türkiyede de evcil hayvalarda kullanyorlar
Rabia-H-6 Biz de Metehan düşünüyoruz ama herkes bu isim için bizi sürekli olumsuza yönlendirmeye çalışıyor yok çok yaramaz olur yok çok asi olur duyan herkes bir çılgınlıktan bahsediyor anlamadım oğlu olup adı Metehan olan bir anne var mı 😒😂
Tatar59 elifpgzlkya4 bir yerde öyle okumuştum gibi hatırlıyorum o yüzden dedim. Araştırın dedim zaten kesin bişey söylemedim.
Elizberen NimetK bende oğlum olursa Asil Han koymayı düşünüyorum gerçekten bu isimdeki çocukların aurası farklı oluyor 😊
NimetK Elizberen inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı güzel günlerini görmeyi nasip eder cümlesinin 🙏
Beeyzanurr Sevgi2605 çocuklarınıza ailr büyüklerinin isimlerini koymayiniz otomatik olarak isim konulan kisinin enerjisini yasiyor
Sevvalerdmm aslininbebegi22 biz de Uraz Ege düşünüyoruz ama gerçekten Atlas ismi de çok güzel Uraz ismi şans talih mutluluk demekmiş
Ymr06 Hasret-ozlm çok güzel bir isim ve o kadar kişiden yazan yok hiç bu senenin tek tük ismi olacak gibi , hayırlısıyla kavuşun inşallah 🥰
Ebrukumsal aslininbebegi22 benim oğlumun adı da Kuzey Aren olacak inşallah aslinda ben Ahlas Ege ya da Aren Ege istiyordum ama eşim iki ismide begenmedi kızımın adi da kumsal hem eşimin gönlü olsun hemde yakın olsun diye Kuzey Arene karar verdik içimizede sindi açıkçası sağlıkla gelsinler bebislerimiz inşallah 🥰
Yenianneperci35 melekkubraozcan ay maşallah yaa💙 kuzey güney dizisi kuzey ve kıvanç:) ben de çok istiyordum ama eşim kıvanç tatlıtuğu aşırı seviyorum diye istemiyor😅😅