Biranneikibebek_ Normal doğuma engel değil demi şeker Birde benim hastanede kan verdiğimde açlığım 70-75 arası çıkıyordu en son tok vermiştim oda düşük çıkmıştı
Melike_4949 Biranneikibebek_ engel değil diye biliyorum ama bazen risk almamak için bebeği erken alıyorlarmiş
Melike_4949 Biranneikibebek_ benimde sabah açlığım yüksek insülin kullandığım halde öğlen akşam daha düşük çıkıyor
Melike_4949 Biranneikibebek_ açlık 100 150 arası tokluk 150 260 arası çıkıyordu idrarda keton vs vardı üç aylık h1A1C tahlili yüksekti baya bebeğin karnı bir hafta öndeydi öyle insülin başladılar hafta büyük olduğu için sadece diyet ile düşmez dediler
Biranneikibebek_ Melike_4949 benim şimdiye kadar kan testlerinde iyiydi şekerim bu ölçümlerde de iyi dedi hemşireler ama doktoruma attım bugün yüksek dedi
Melike_4949 Biranneikibebek_ valla bu glukoz şekeri olmayanın bile şekerini yükseltir 🙄🙄 ben Şeker yüklemesi yaptırmadım ama şekerim var
Minigimgelse Melike_4949 merhaba açlık şekeriniz düştü mü acaba benim de hep açlıklarım yüksek geliyo doktor insülin başladı yine yüksek
Melike_4949 Minigimgelse insülin dozu arttırdık bugün 103 çıktı hiç 100 ün altına düşmedi henüz sabah açlığı öğlen akşam veya diğer saatlerde daha düşük çıkıyor bugün öğlen 82 çıktı mesela 🙄🙄