Busakturk Kızlar internette gördüm nesquik yemek de bebegin kilo almasında faydalıymıs nesguik yemek mi nesguik tozu içecek olanı içmek mi İkisinde gördüm
Yazmelegi_ Busakturk ben yedim onun sayesinde kilo aldi ama kimisinde yumurta ıspanak Kaşar vs aldırıyor bende faydalı olmadı bunlar
Kukulikukuli12 Elffth_2017 öyle deme linç yersin 🤣🤣🤣🤣 Normalde bile faydalı olmayan bişey hamilelikde bebeğe nasıl kılo aldırıyor aklım almıyor 🤦 Doktorlar bas bas bagırıyor bebeğin kılosu genetik genetik genetik. Yediklerimiz extra size kılo yapacak bebek sadece dogacagı kıloyum alacak dıye ama nafile 😏😒
Deniizzz125 Doktorum bana 3 kg bebek mi yoksa 4 kg mu diye sorsan 3 derim önemli olan zamanında sağlıklı doğmasıdır demişti, bence siz paketli gıdalardan uzak durun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
sukran0046 Busakturk kefir,muz,kasar,yumurta,avokado,ıspanak,kuruyemiş,kabak cekirdegi,balık,kırmızı et bu tarz sağlıklı şeyler yiyebilrisin bence daha sağlıklı
MehmedinZeynebi Busakturk ben top olanları yedim gelişim geriliği vardı bebeğimde ama beraberinde sağlıklı beslendim onun haricinde aburcuburu kestim et balık bol bol yedim yeşillik sebze meyve sut ve kuruyemiş tukketim şükür toparladı
Elffth_2017 Kukulikukuli12 vallaha ben ilk hamileliğin boyunca karaüzüm kurusu kaju badem ıspanak incir ceviz yedim erken doğmasıns rağmen 2500 kilo doğdu
doga21 Kukulikukuli12 kesinlikle bende genetil olduğunu düşünüyorum. Kızım 4kg doğdu oğlumda 2 hafta ileriden gidiyor muhtemelen 4üzeri doğar. Ve herkes gibi beslendim ekstra kaşar balık tüketmedim herkes kadar tükettim. Şunu da eklemek isterim ki şişko bebeklerin zayıf bebeklere göre küvezde kalma olasılığı daha yüksek oluyor.
e_blue_sky_a Busakturk gerçekten bünye ile ilgili, Bi arkadaşım neler yedi neler hep araştırıp bebeği 38.haftada 2.400 doğdu prematüre gibi minicikti. Diğer arkadaşım şeker vardı diyet yaptı karnı şişmedi bebeği 3.600 mu 3.800 muydu şaşırdık.
Busakturk e_blue_sky_a öyle canım ben bu zamana kdar stabil günlük saglıklı seyler tükettim abur cuburla alakam yok öyle zaten ama görünce merak ettim zaten son günlerimdeyim
Busakturk elisa38 bende öyle beslendim canım son günlerim görünce sadeve gercek mi aceba diye merak ettim
Kukulikukuli12 Elffth_2017 9 ay her kahvaltı da patates kızartması yedim canım istiyordu 41.hafta kzıım 3700 54 cm dogdu 🙄 ki bizim aile bu bebek küçük dediler 🤣 kardeşim ve kaynım 5 kg üstü dogmus. Eşim ve ben 3600 3700 civarı.
Elifcee25 Busakturk Nesguik yerken okudum 😂 bn süt katip yiyorum kilo aldiriyomu blmiyorum ama ben canm cektigi icin yiyorum
Elffth_2017 Elifcee25 bende normal de miğdrm fazla bulanmıyor yemek yedikten sonra dünyam burnumdan geliyor hele parfüm sıkmış kızım miğdem mahvoldu şimdi yatıyorum