Ek1207 imera_ferammm53 şimdi diğer doktorun kontrolü bitti herşey yolunda dedi bebek de kanala girmiş dedi bir iki hafta daha zamanı var dedi çok şükür kötü bişe yokmuş 😊
imera_ferammm53 Ek1207 oh ohh hadi hayırlısı Kanalda inmiş bebek ben güzel SAĞLIKLA gelsin inşeAllah 🤗🤗🤗
Rasev imera_ferammm53 aralik çocuklari inatci😂2 akrabam var onlarin çoçuklarida hala gelmiyo ki 40i gecdi ikiside
imera_ferammm53 FNurKaradeniz hadi bakalım zaman dolmuş sende benden önce doğurursun 😭😭😭 hayırlısıyla 🙏🏻
imera_ferammm53 Amargi_nes ben anldım bu forumdaki herkes doğurunca gelicek herhalde benim ki anan o zamana zamanımız geçiyor zorla alırlar gelmezse 😭😭😭
Rasev imera_ferammm53 çok şükür iyi canim kucagimda oyun oynuyoruz artik darisi basina teyzoşu😍😍😍🧚🏻♀️
Amargi_nes imera_ferammm53 e gelmiyorlar canım ne diyim. Acele edip sabırsızlanıncada bi hormonmu salgiliyoruz acaba. Onu hissedipmi naz yapıyor bu bebetolar anlamadım ki. Aklıma türlü türlü şeyler geliyor. Yer kalmadı karnımda. Yirtildim hep kızım gel artık ya🤱🤱😤
Rasev imera_ferammm53 rabbim herkese nasib etsin inşəAllah kuzum😍😍😍hayalleriniz tez bi vakidde gerceklessinde bebisleriniz hasret yapmasinlar artik gelsinler😍😍🧚🏻♀️
EbruKaymakci 37 haftada altan bıçak saplanması gibi ağrı oluya sizede oldumu neden kaynaklanıyo bir kaç saniye tekrarlıyo duruyo sonra
imera_ferammm53 EbruKaymakci bence takip et rahat etmezsen bir doktora gidersin herkeste farklı olduğu için emin konuşmıcam🤷♀️
Ek1207 Selin13 atışlar bebek hareket edince yükseliyor fakat gittiğim diğer doktor hocaydı güvendiğim birisi o da bu kalp atışının hızlanmasının normal olduğunu bebeğin beyin fonksiyonlarının iyi çalıştığını gösterdiğini söyledi. Bebiş iyi çok şükür 😊
FNurKaradeniz imera_ferammm53 ben bisey demedim doktor kanala inmiyor cocuk dedi 41 den sonra riske girmiyorum dedi bende yok illa normal olacak demedim