turkan12 imera_ferammm53 bana Doktorum gün verdi kısmetse haftaya Çarşamba ya kadar sancım gelip doğurmazsam eğer ayın 19 u Çarşamba günü alıcak muayene ederek ya suni sancı yada sezaryen olucak ☺️
Ek1207 Selin13 atışlar bebek hareket edince yükseliyor fakat gittiğim diğer doktor hocaydı güvendiğim birisi o da bu kalp atışının hızlanmasının normal olduğunu bebeğin beyin fonksiyonlarının iyi çalıştığını gösterdiğini söyledi. Bebiş iyi çok şükür 😊
Ek1207 Shivaimir bişeyi yokmuş çok şükür 😊 hatta bebek kanala girmiş ama bi iki hafta var doğuma dedi doktor. Normal doğum olur dedi. Bebeğin hareket edince kalp atışı yükselir normal olarak bu iyi bişey dedi doktor.
FNurKaradeniz imera_ferammm53 ben bisey demedim doktor kanala inmiyor cocuk dedi 41 den sonra riske girmiyorum dedi bende yok illa normal olacak demedim
imera_ferammm53 FNurKaradeniz ayy canım hayırlısı olsun menfezler bizim gibi belirsizliklere kalmadan sağlıklıca al yavrunu kucağına sağsalim evinize hemencecik ulaşın 🤗🤗🤗
Gamzekahraman0209 imera_ferammm53 yaptım yaptım çok şükür 12. 12.2018 dogum yaptım en kısa zamanda yazacam tesekkür ederim
imera_ferammm53 Gamzekahraman0209 ayy ne güzel bugün tam 40haftalık olduk gün falan kalmadı benimkinde tık YÖK 🤦🏼♀️