imera_ferammm53 Asafiminannesi aynen ya baktım her forumda Aralık kızları Aralık anneleri bekliyor dedim bende muzdaripim artık kader ortağı hepimiz burda en çokta motivasyon olsun istedim bakalım ilk kimin miniği gelicek 🤗🤗🤗🤗
Asafiminannesi imera_ferammm53 evet bakalim ilk kiminki gelicek doguma gidecegimizde post acarizz insaAllah Rabbim kucagimiza alip kokusunu icimize cekmeyi nasip etsin hepimize 💙🤱🏻
imera_ferammm53 Amargi_nes kusmak yada ishal olmak da Doğum belirtisi olabilirmiş yani net olarak doktora sormadım ama 🤷♀️
imera_ferammm53 Izm123 ayy benimki düşman başa ama Allahtan benden uzak yani evime dahi gelemiyor kaynanasız koca almış gibiyim şükürler olsun 😍😍😍
Izm123 imera_ferammm53 bende şehir dışında yaşıyorum ama doğum için geldim mecbur uzaktayken bende rahatım😀
imera_ferammm53 Bukre36 ah ahh 35ten sonrası nasıl geçiyor anlamıyorum ama hala doğmuyor gelmiyor bu minnaklar 🥺
imera_ferammm53 Elif06 ya bi arkadaşım gebe okulundaki uygulamaya göre 20gün önce doğurdu mis gibi doğurdu ertesi günde evine geldi ama benim kız gelmicek diyor ya resmen bir yıl taşıdık bebekleri helal bize 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
turkan12 Denizbetul benimde 39+4 ve yarın kontrolüm var inşaallah hayırlı haber alırız bende sabırsızlık ile bekliyorum aynı duyguları yaşıyoruz 🤗😍
imera_ferammm53 Gamzekahraman0209 ayy hadi hayırlısı sağlıklıca çıkın evinize bebeğinle hikayeni bekleriz meleğini kucağına alınca bizede haber et hadi rabbim yardımcı olsun 🤗🤗🤗
Gamzekahraman0209 imera_ferammm53 yaptım yaptım çok şükür 12. 12.2018 dogum yaptım en kısa zamanda yazacam tesekkür ederim
imera_ferammm53 Asafiminannesi amiiinn rabbim sağ sağlim mükemmmel hikayeler yaşatsın inşeAllah hepimize 🤗🤗🤗
imera_ferammm53 Amargi_nes ishal değilde bol bol tuvaletteyiz bir ara tuvaletim gelmiş aaa geliyor diye sevindim lavaboya gittim hayal kırıklığı🤪🤪🤪