Ek1207 Amargi_nes benim de çok hareketli resmen amen içimde heryerde hissediyorum bi yerlerini arada karnımda ağrı oluyo kasık ağrım zaten hep var
Amargi_nes Ek1207 aynen canım. Geçen bi arkadaş plasentam açıyor diye post açtı. Benimde mi ağrıyor acaba🤷♀️🤣
imera_ferammm53 AlyaDerin21 ah ahh ben 38i geçmez derken 39+1lere geldik gece 2olucak günler geçiyor bu minnak gelmiyoorr 🤦🏼♀️
imera_ferammm53 Amargi_nes aynen ya o yüzden normalde affedersiniz büyük tuvaletimde sık olmaz artık sık sık oda oluyor 🙈
Esmus Bnde 38 bitirdim bekliyorum çevremde benden önce ve sonrakiler dogurdu ben kaldım ama bn 1 hafta daha kalsın istiyorum sezeryan gününüz haftaya, bebiş gelir mi bilmiyorum? Dün gece rüyamda nişanım geldi, ohh dedim doguruyorum yaşasınn 🤣
Asafiminannesi Bu post tam bizlikmis inat hemde nasil bi inat gerci buna inatmi desek yada her gun yalanci sanci verip dogum olacakmis gibi hissettirmesi sonra sabah uyaninca sanki hic bisey olmamis gibi davranmasi oglumun 41 inci haftaya dek beklicez dedi doktor sonrada suni sanci vericekler Suniye kalmakda istemiyorum dogal olmasini cok istiyorum..
imera_ferammm53 Asafiminannesi aynen ya baktım her forumda Aralık kızları Aralık anneleri bekliyor dedim bende muzdaripim artık kader ortağı hepimiz burda en çokta motivasyon olsun istedim bakalım ilk kimin miniği gelicek 🤗🤗🤗🤗
imera_ferammm53 Amargi_nes kusmak yada ishal olmak da Doğum belirtisi olabilirmiş yani net olarak doktora sormadım ama 🤷♀️
Izm123 imera_ferammm53 kiz sorma ya inat resmen demiyo kiz hamile analyisli olayim sus bati biseyde demio yok susmuyo daha cok konususyo
imera_ferammm53 Izm123 ayy benimki düşman başa ama Allahtan benden uzak yani evime dahi gelemiyor kaynanasız koca almış gibiyim şükürler olsun 😍😍😍
Izm123 imera_ferammm53 kiz sorma ya inat resmen demiyo kiz hamile analyisli olayim sus bati biseyde demio yok susmuyo daha cok konususyo
imera_ferammm53 Bukre36 ah ahh 35ten sonrası nasıl geçiyor anlamıyorum ama hala doğmuyor gelmiyor bu minnaklar 🥺
Elif06 imera_ferammm53 vallaha canım ya napacaz böyle 280 günü doldurduk yok çevremde benden sonralar doğurdu ben doğuramadım
imera_ferammm53 Elif06 ya bi arkadaşım gebe okulundaki uygulamaya göre 20gün önce doğurdu mis gibi doğurdu ertesi günde evine geldi ama benim kız gelmicek diyor ya resmen bir yıl taşıdık bebekleri helal bize 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Gamzekahraman0209 imera_ferammm53 bizimki de 40+6 oldu hala gelmedi yarın sabah sezeryan yapacak doktor
imera_ferammm53 Gamzekahraman0209 ayy hadi hayırlısı sağlıklıca çıkın evinize bebeğinle hikayeni bekleriz meleğini kucağına alınca bizede haber et hadi rabbim yardımcı olsun 🤗🤗🤗