Kubracomert1 Merhaba , Düzce içinde doktor / hastane arıyorum iki farklı doktora gittim birinde 7.6 diğerinde 5.6 haftalık gebe olduğumu söylediler gerçekten alanında iyi bir doktor ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
youaremom Kubracomert1 merhaba 32 haftadayım başından beri derya başbuğ a gidiyorum. cihazları son teknoloji ilgisi güzel. sadece maliyeti çok fazla. durumunuz müsaitse tavsiye ederim.
sumtaskan Kubracomert1 cagsuda Mustafa hocaya gidiyorum memnunum ben ilk deryaya gitmiştim devam etmedim. Devlette can ve Melih içinde iyi diyorlar. Can da doğum yapan tanıdığım çok memnun kalmıştı
Duygu8178 youaremom merhaba derya başbuğa bende gidiyorum. Hiç fiyat bilgisi hakkında bilgi edindiniz mi. Hastane ve kendisi doğuma girerken fiyat alıyor mu. Daha erken olduğu için fiyat bilgisi konuşmadık.
Kubracomert1 youaremom ben bi gün önce Bolu araştırmada bebeğin kalp atışını duydum ama ertesi gün Derya başbuğa gittiğimde bebeğin kalbinin daha oluşmadığını söyledi bu yüzden çok tereddütte kaldım
Kubracomert1 Kanalize onu duydum eşine muayene oldum ama pek memnun kalmamıştım kendisi nasıl giden var mı acaba
Kanalize Kubracomert1 kendisi çok donanımlı çoğu doktor ona sevk ediyor hastalarını, muayene süresi az biraz hızlı konuşuyor ama sorularınızı cevaplıyor randevu bulmak sıkıntı biraz bir ay önceden alınması lazım doğumu şu an 12 bin tl sezaryen
youaremom Duygu8178 merhaba hastaneye en son temmuz ayında sordum 15 bin hastane, 8 bin lira derya hanım ücret alıyor yani toplam ödeme 23 bin lira dediler. benim doğumum aralıkta muhtemelen 25-30 bin arası bi fiyat çıkaracaklar.
Duygu8178 Kanalize kesinlikle nasıl olacak bu şekilde hiç bilmiyorum. Geçen ay sordum fiyatları bilgi vermedi sürekli zam geliyor cagsuya gidip bilgi alabileceğimi söyledi.
Kanalize Kubracomert1 o da genç bir doktor biraz tecrübesiz kendini aşan durumlarda eşine sevkediyormuş birde aynısını çağsudaki mustafa bey için duydum riske girmeyip sevk ettiğini çağsu zaten klinik gibi hastane kadar donanımlı değil
Mermar Ayşe efe arıcana gidiyorum özel muayene yeri var. Benim biraz riskli olduğu için üniversiteye yönlendirdi sıkıntı yok ise bence iyi. Ultroson da baya detaylı bakıyor soruları cevaplıyor acil durum olduğunda mesajlara felan dönüyor randevu kolay bulunuyor. Muayenesi 900 kartla 1000tl.Onun haricinde 3 hafta belki olmuştur doğumu çağsu da yaptırıyor hastane 16.000 kendisi 8000 TL alıyor en son fiyat böyleydi ama artar illaki. Kendisi üniversiteye gönderdi Engin bey var ona gitmiştim özel muayenesine ancak pek böyle memnun kalmış hissetmedim bebeğin kilosu boyu vs. Söylemedi baktı iyi dedi Bi de bu zamana kadar hiç bir doktorun profun bile görmediği miyomun var dedi ultrosonda öyle yani. Bende ne yapacağımı bilmiyorum nereye gitsem kimle devam etsem düzcede imkanlar maalesef kısıtlı
Kubracomert1 Mermar Mermar aynen öyle düzcede doktor bulmak çok zor maalesef herkes de bu durumdan memnun gibi çevre illere gidiyor insanlar alışmış bu duruma
Kubracomert1 Mermar Mustafa Ayhan ekiciye gittim polikistikover vardı simir testi yapmışlardı sonucu almaya gittiğimde gebe olduğumu öğrendim. Orası bir nebze daha iyi gibi geldi bana ama asistanlar bakıyor hep. Çarşıdaki doktor ne olduğunu bile göremedi ona bir daha gitmek istemiyorum
Mermar Derya hanım için gitsem mi diye düşünüyordum komşumun bebeğinin kalbi durmuştu kürtaj yapmış ancak içeriyi iyi temizlememiş kanaması felan çok olmuş tekrar gidince şikayetleriyle bir daha işlem yapmış bunu duyduktan sonra gitmekten vazgeçtim. Hamilelikte hiç sıkıntın yoksa çoğu doktor iyi zaten sıkıntı olunca işler başka oluyor
Mermar Alper Beyde şu an hastalara bakmıyor diye biliyorum. Arkadaşım onda takipliydi Engin beye yönlendirdi artık ona gidiyor. Arkadaşım Alper Beyden memnundu.
youaremom Mermar Alper bey artık sadece üniversitede hocalık yapacakmış muayene almayacak dediler. yine de iyice bi öğrenin eğer dediğim gibiyse hiç başlamayın.
Duygu8178 youaremom oo baya fiyat cikarmislar benim doğumun marta denk geliyor yılbaşı zamiyla 30 geçer muhtemelen