svgkrtozdmr YigitPoyrazMomm bugün son veya sundan bi onceki gorus gunume giden ben 🤭 40+1 deyim. Carsamba tekrar gidicem bebis iyiyse cumayi beklicez dogumum baslatilcak 🙃 hepimizin kolay dogumlari olsun 🥰
Dyakut YigitPoyrazMomm bana da artık hafta da 1 geleceksin dedi ayina girmişsin dedi 🥰 33+6 yim ama doktorum 34+6 dedi neden acaba hangisi doğru 😂
gamzee07 @YigitPoyrazMomm allah bi avaz da kurtarsın 🥰hepimizi ayn aynıyız canım 16 Aralık gibi gözüyor benim 🧚🏼
YigitPoyrazMomm gamzee07 amin inşallah canım benim ben sormadım ne zaman gelir diye bidahaki gidiste sorarim😊💖
Ege_mommyy_11 Benim de görüş günümdü bugün oğluşumu uyandıramadık ama gördük kendisi çok rahatsız oldu ultrason cihazına tekme atıp durdu 🤣 Nst ye de ilk defa bağlandım ama sorun yok sancım çıkmadı 33+0 olduk. 2.061 gr - 45 cm bir bey kendileri 💙👶🏻🕊
YigitPoyrazMomm Ege_mommyy_11 yerim uykuya damlalarını bende tam giricektim nst ’ye ebe hemşire çikolata meyve suyu iç gel dedi bu sefer bebisim daha çok hareketlendi cihaz takıldı galiba rahatsız oldu ondan çok sert vurdu😄 çok şükür benimde nst temiz çıktı💖 bu hafta kilosunu öğrenicem bende bakalım bıdık kaç kilo olmuş😅 seninki maşallah💖💖
YigitPoyrazMomm Dyakut 1 haftada bir mi çağırıyor herhangi bir risk durumun yok dimi benide 2 haftada çağırdı bebiş 2 hafta önde gidiyor yani önde gitmeleri güzel bisey gelişimi tamamlanıyor😅❤
Dyakut YigitPoyrazMomm hafta da bir çünkü ayima girdiğim için her hafta takibe alıyorum dedi 🥰 sağlıkla gelsinler bebisler 🥰❤️