Minaeyll aynam adet gününüzde tekrar yapın. Bende prodoctor test yapmıştım bundan daha belirgin silik çizgi çıkmıştı kaset test yaptım negatifti ve sonuç olarak negatifti
aynam Minaeyll hadi ya bu testler yanıltabiliyor yani biraz zaman geçince tekrar yapacağım teşekkürler umarım yine çıkar
buket07 aynam bende gördümmm. Kızımda aynı böyleydi psikolojim bozulmuştu o kadar var yok arasıydı kiii
aynam buket07 dimi ya insan isteyince de olsun diye bakıyor böyle dikkatli dikkatli ahahahha psikolojik zaten bütün belirtiler oluyor inşallah benimde vardır
aynam Slc ay evet fotoğrafı beş dk bile olmadan çektim önce çektim gözüm yanılıyor mu acaba diye zaten ilk ıslanırken direk belirgin gördüm sonra böyle silik kaldı kendimi kandırmaya da çok meyilliyim emin olamadım 🫣
aynam superstar_00 amin amin inşallah bende renkle falan oynuyorum siyah yapıyorum bakalım akşam ya da yarın sabah tekrarlayacağım heyecanlıyım 😍
Ellove Benimde böyle oldu geçen ay cok silikti bir kac gün arayla tekrarladim yine silikti sonrada kanamam oldu düşük oldu.
Almi69 aynam benim de silik cizgiydi bende şüpe ettim değildir falan diye ama suan 18haftalık hamileyim kan ver istersen
aynam Almi69 ayy verim dimi akşama testi tekrarlayıp yarında kan verm diye düşünüyorum inşallah vardır
Aleynacavdar aynam bende böyle öğrendim beta HCG 28.75 di 11+5 olduk kan testi vermenizi öneririm umarım hamilesinizdir🌸🌸