gokyuzununogrencisii Fatmaaa95 6 kg aldım 22 haftalık hamileyim 😍 hiç dert etmiyorum yaaa tek düşüncem nasıl dogurucam tekrar ayni acıyla 🥺🥴🥴🥴🥴😂😂
Nisacakilii imeaeb bilmiyorum valla normalde kilolu biriyim hamileligimi öğrendiğimde 98 kiloydum hala 98 99 arasında gidip geliyorum ben değil bebeğim kilo alıyo sanırım🥰😂
O111235678 Merveeemsiii imeaeb yok son en fazla önündeki iki hafta alırsın ondan sonra kilo kaybı bile oluyor bir iki kilo
Dilansalman Fatmaaa95 doğum haftaya toplam 15 kg aldım ama sanki 150 almışım gibi hissediyorum ödemden 😅
birpcoslu Fatmaaa95 78 ile hamile kaldım. 79 olmuşum 21+4 üm başlarda çok kustum kilo verdim ondan dolayı diye düşünüyorum
Kiymetcetinel birpcoslu benimde hamilelikten önce 51.5 kilom vardı kusmaktan kilo verince 47 ye düşmüştüm şimdi sadece 4 kilo alıp kendi kiloma geldim 21+5 teyim
Hatiicesyun Merhabalar 24+4 haftalığım şuan 58 ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum karnımda çatlaklar yok ama biraz önce arka popo kısmımda çatlaklıklarımı gördüm normal mi hiç duymadım oralarda çatlak olduğunu
Kiymetcetinel tugcesakzci 21+5 teyim 4 kilo aldım benimde karnım biraz çıktı sizin tam haftanız nedir ay niye böyle oluyor acaba doktor kilosu falan normal diyor aslında ama işte 😃
tugcesakzci Kiymetcetinel 25+0 tam şuan bebeğin kilosu haftasına göre önde sanırım biraz 22. Haftada 540 gramdı
xxR4bia Arzuanne evet çok haklısın ne zaman kilo konusu açılsa böyle diyor herkes haklılar da. Ama yine de 3-5 kiloyla doğuma gidenleri görünce bi şüphe ediyorum kendimden😅