Jesca Fatmaaa95 bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim de dikkat etmeme rağmen toplamda 14 kilo almıştım vermesi çok uzun sürmüştü bir seneyi buldu benim..ama bunda o.kadar çok kilo almadım..ödem, Şişlik falan da olmadı
3prens1prensesmom December cok yemeniz bebege fazla kilo aldircak anlamina gelmez kendinize kilo yapar . Ben 2 ogun yiyorum sabah ve aksam gece yatmadanda sut iciyorum gece uyanirsam yine sut icip yatiyorum. Beslemek icin ozellikle yaptigm sey yok ama muz kasar yumurta bebege kilo aldiriyor diye biliyorum 🥰
December 3prens1prensesmom Genetik de olabilir kilo durumu tabii ki. Beni insanların tepkileri yoruyor aslında. Psikolojik olarak zaten cok iyi hissetmiyorum kendimi bir de gereksiz yorumlar beni etkiliyor. Karnın çıkmamış cocuk da sorun mu var sözleri gercekten çok sıkıcı bunaldım bir an önce zamanımın gelmesini bebeğimin sağlıkla kucağımda olmasını istiyorum hamilelik süreci hem fizyolojik hem psikolojik çok yordu beni. Bundan sonrası güzel ilerler inşallah hepimiz için. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
58disiaslan Merhaba. Hamileliğimi 5. haftada öğrendim o zaman 57 kiloydum. Şuan 20. haftadayım ve 59 kilo olmuşum. Hamileliğin başında kansızlık, halsizlik, iştahsızlık, bulantı bunlar yüzünden 50 kiloya kadar düşmüştüm şimdi toparladım ama.
avannee Zeynooosekooo ben de 47 ile gebe kaldım 25. Haftadayız 9 kilo almışım. Ne bu hız diyorum kendime 🙈
nilsubldn @glbyzgkhn çok iyi almışsınız maşallah 🧿 bende 56 ile hamile kaldım 21.haftadayım 4 kilo aldım. Sizin gibi tamamlamak istiyorum. Sizin o haftalarda kilo alımınız nasıldı, ne zaman arttı ve nasıl beslendiniz
glbyzgkhn nilsubldn 26.haftafan sonra biraz daha hizli kilo almaya basladim ondan öncesinde fazla kilo almadim Doktorum hazir iciceklerden ve tatli pasta börek hamur islerinden olabildigince az yiyip iç dedi Kizartma ürünleri falanda çok kilo aldirir dedi Bunlari olqbildigince azaltinca kilo alimi daha dengeli oluyor Sağlıkla gebelikler dilerim😍
krgg75 Fatmaaa95 ben maşallah 33 haftalık hamileyim 45 ile hamile kaldım şuan 65 20 kilo aldım resmen🙄🥹
orkide123p3t Fatmaaa95 bende 71 le kaldım hala 71 cok kustum ama ben bu benim ikinci gebeliğim Bi de belki o yüzdendir 😣 ilki devam etmemişti 🥺 Hafta dayız bizde