Zulalg Fatmaaa95 29. Haftadayım 72 ile hamile kaldım 56 ya düştüm şu an 58 im ama çocuk 2 kiloya yakın zaten😂 aldım mı bilmiyorum
Melek-Gundogdu Haftama giricem 64 kilo hamile kaldım en son kontrolümde 70 kilo ölçümüm çıktı. 6 kilo aldım. Bebegim 3 kiloyu geçti. Sabah ve akşam öğünü olarak iki öğün günlük yemek yiyorum düzenli her akşam yürüyüş yaptım.
December 3prens1prensesmom hayır adete gore normalde 31 haftalık ama 32 haftalık görünüyor dedi doktor. Yani 32.haftada kilosu 1800 gr. Normal midir?
3prens1prensesmom December ben 27 haftalikken gitmistim 1100 demisti 33te gittim tekrar 2bucuk dedi o yuzden sordum
December 3prens1prensesmom seninkinin kilosu iyiymiş maşallah benimkine normal diyor doktor ama az geldi nedense. Benden dolayı kilo almamasina üzülürüm mide bağırsak sorunlarım nedeniyle cok fazla yiyemiyorum 😐 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Fatmaaa95 Melikeckr ya bende tabii ki alıcam kilo fakat yerinde alsam iyi olacak şimdiden bu kadar kilo çok gibi geliyor 🫤
Jesca Fatmaaa95 bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim de dikkat etmeme rağmen toplamda 14 kilo almıştım vermesi çok uzun sürmüştü bir seneyi buldu benim..ama bunda o.kadar çok kilo almadım..ödem, Şişlik falan da olmadı
Fatmaaa95 Kozlar toplu yazayım ne yiyorsunuz kaç öğün yiyorsunuz benim yapım gereği vücudum kilo almaya çok müsait sabahları sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama birden karnım acıkıyor yiyorum dayanamıyorum 🫤
3prens1prensesmom December cok yemeniz bebege fazla kilo aldircak anlamina gelmez kendinize kilo yapar . Ben 2 ogun yiyorum sabah ve aksam gece yatmadanda sut iciyorum gece uyanirsam yine sut icip yatiyorum. Beslemek icin ozellikle yaptigm sey yok ama muz kasar yumurta bebege kilo aldiriyor diye biliyorum 🥰
LavinsMom 2424aa doktora gittigimde artik baya gecmisti hamilelikten. Ondan oncesini bilmiyorumki her ay kac onu biliyorum. Guncel kilomdan haberdarim