ipktos Krasivyy soğuk buhar makinesi deneyebilirsiniz bende de aynı sorun vardı ama artık yaşamıyorum
Annesininkuzusu0911 Krasivyy doktorum iliadin diye sprey verdi 👌🏻 Harika sıktığın an etkisini görüyosun canım tıkanıklık akıntı gidiyo
Haticeozturk Krasivyy canim.bir yemek kaşığı tuz 6 yemek.kasigi karbonat bir lt su ici ne karisdir burnuna çek.sabh öğle akşam çok güzel aciyo
Hulya00 Krasivyy grip degilseniz boşuna canını yakma bence doktora danış olmazsa belki dogal ilaç falan varsa önerir size ☺️
Krasivyy Hulya00 canım bende paramediğim doktora sorsam burun spreyi yazcak ben doğal yollarla kurtulmak istiyorum burdada tecrübeli arkadaşlar varsa onlara sormak istedim hamileyken kimyasal hiç bişey kullanmak istemiyorum ☺️
Bebekkalpben 18. Haftaya giriyorum. 5. Haftadan beri nefes alamıyorum gebelik riniti çıktı. Ve burnum daha 6 aylık ameliyatlı zaten tam iyileşmemiştim şimdi yine başa döndük :) spreyler de kanama yaptı 🙄 size rahat ettiğim uygulamaları söylüyorum umarım işinize yarar.. 1. Yüksek yastıkta uyumak 2. Sterimar okyanus suyu (gebelikte zararlı değil bildiğiniz basınçlı deniz suyu) 3. Evi havalandırma 4. Burnum çok kuruduğunda nazalnem marka burun içi nemlendirici 5. Günde yarım saat açık havada yürüyüş NOT: illiadin otrivine tarzı burun açıcılar maksimum 5 gün kullanılmalı (2 kez burun ameliyatı olmuş bir tecrübeliyim) :)))
Krm Krasivyy ya eşim çok dalga geçiyor horlamaya başladın ağzın açık yatıyon Mahmut amca gibisin diye 😜 nefes darlığı çok çekiyorum ki nefes çalışmaları yapmama rağmen tıkanıklık yutkunma nefes hepsi bir dert