Krasivyy 17+2 yim kızlar 3 haftasır geçmeyen burun tıkanıklığı ve gece horluyomuşum 🤦🏼♀️ Başına gelen var mı normalde tıkanmaz açıktır burnum gebelkten oldu sanırım
Zeliha66 Krasivyy benim ilk hamileligimde hep bi tanesi tıkalı oluyodu. Simdi ikinciye hamileyim yok şükür
Migrenligebe Krasivyy evet baya rahatlatiyor. Ayrica nane yagi da surebilirsin burnunun ucuna. O da aciyor
Mavi35 31.haftamda basladi benimde 1 haftadir tıkalı gripte degilim sadece burnum tıkandı gece uyku moduna geçmek dahada zor çok sıkıntılı bi olay 😏
Krasivyy Hulya00 kız bende horlamazdım hayatta kocam bile şaşırdı noldu sanadiye burnum tıkalı ondna horluyorum😂
Krasivyy minnakk1 canım ben o kimyasal spreyleri kullammak istemiyorum evse doğal bişeyler yapsam daha içim rahat eder
Hulya00 Krasivyy haha ☺️belki bendede oluyodur ama benim aşırı derecede degil ama normalmiş diye duydum gebelikte arada böyle oluyomuş neden ama blmiyorum
ipktos Krasivyy soğuk buhar makinesi deneyebilirsiniz bende de aynı sorun vardı ama artık yaşamıyorum
Hayale Krasivyy ay canim burundan konuşma 23haftaliğim 3haftadir nurun tikanikliği beni bitirdi nefes alamiyorum konusurken bile burnum tikaniyor nefes nefese kalıyorum bakalim ne zaman bitecek😫bir gun burnumu kesib aticam kurtulucam😂
Krasivyy Hayale ay benimde 3 haftadır geçmiyor ya ne yediğimden tat alabiliyorum ne burnum koku alıyor nefes desen hiç alamıyorum off 🤦🏼♀️