Bahaarrrk Merhaba kalp atışını ve keseyi ne zaman görürüz en erken. Cuma günü için planladık o zamana kadar 5+2 günlük oluyoruz. Sizce duyar mıyız kalp atışını?
Nnoktaa Bahaarrrk kalp atışı için erken bir tarih olabilir. Ben keseyi 5+6 da görüp kalp atışını 7. Haftada duymuştum.
gamzecgr Bahaarrrk kalp atışı için erken olabilir ama keseyi görürsünüz 5+2 de kese görüp 6+2 de kalp atışlarını duymuştuk biz
tugbadurmaz34 Bahaarrrk çok erken canım benim boş keseyi görmek istiyorsan 5. Hafta da git ama bebek ve kalp atışı için minimum 7. Haftayı bekle benim için kese önemli değildi ilk kontrolümü 7. Haftaya aldım gittiğimde bebeği de kalp atışını gördük duyduk çok şükür 🤲🏻
Bahaarrrk tugbadurmaz34 ilk hamilegimde öyle yapmıştım 7de hem kese hem kalp atışını duymuştuk şu an heycandan ölücek gibiyim
sehrengiz_8 Bahaarrrk bat 20 Eylül mü aynıyız sizle ben de sadece kaset test yaptım haftaya cumada doktordan randevu aldım. Kalp atışı için erken kese ve yolk oluşumu görülür inşaAllah şubatta boş gebelikten kürtaj olmuştum
Bahaarrrk sehrengiz_8 sehrengiz_8 bat 21 Eylül canim cuma günü kan verdim 66 çıktı bu gün tekrar verdim artış durumuna bakicağiz haftaya cuma günü de doktoruma gidicem.
Edaemkl sehrengiz_8 benimde 20 Eylül son regl tarihim 4+5 kese hala görünmedi 1 kasıma randevu aldım inşallah görürüz
777gonul_ sehrengiz_8 mayıs ayında bende boş gebelik geçirdim şimdi 5+4 haftalık hamileyim bugün ultrasona gittim keseyi gorduk ama bebeği görmedik 10 gun sonra tekrar gel dedi inşallah görürüm hiç sevinemiyorum korkudan şimdi seninle aynı durumdayım 😕
nurtug Bahaarrrk ben 5+4 te kese yi de bebeği de gördüm birkaç sonra da kalp atışını duyduk değişiyo bu herkeste tabi aynı değil
M112 Herkeste bir değil ama beklemeni tavsiye ederim 7. 8. Haftaları. Moralin bozulabilir göremez duyamazsın belki
Bahaarrrk Zehrazerdata kan verdim bi kere 66 çıktı sonucum bu gün tekrar verdim 3 gün geçti 2 katı yada 2.5 katı artmış olmasi gerekiyor dedi doktorum
tugbadurmaz34 Bahaarrrk 🥰🥰🥰 heyecan hep devam ediyor ben duydum ama yine duymak için randevu kovalıyorum doktor ayda 1 gel dedi ama ben dayanamadım 15. Günde başka bir doktora gittim annelik 🥰
Yuppi2 Bahaarrrk benim de bat 21 cuma kan verdim 150 çıktı beta bende haftaya pazartesiye randevu aldım