Bulutum mervesert0611 park yatakları kullandıktan sonra katlayıp kaldırmak pratik geldi bana ama oval ahşap beşiklerde çok tatlı görünüyor. Çok kararsız bir insanım zaten zor olacak seçim yapmak. Son ayın içindesin maşAllah size sağlıkla al kucağına inş. Doktorun kim nerde doğum yapacaksın canım?
mervesert0611 Bulutum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım ❤️ medovada olacak inşallah Seçil Kahveci doktorum senin kim doktorun ? Nereyi düşünüyorsun doğum için
Bulutum mervesert0611 ben Ahmet Başarana başladım, şuan çok memnunum. Doğumu Anıtta yaptırıyor, doğum sürecini daha düşünüyorum ama medova ve medicana duygusal olarak😉 tüm bebişleri küveze yatırıyorlarmış, küveze gerek yoksa neden yatırılır ki?
Bebisannneessi Bulutum ebebekten joie Chrome bebek arabası ve gemm oto koltuğunu aldım, çok memnunum sürüşü aşırı rahat, katlanıyor, özelikle araştırdım ilerde bastona gerek yok uzun süre bizi idare edecek bı model
mervesert0611 Bulutum arkadaşlarım doğum yaptı medovada ama hiç biri çok şükür küvezde yatmadı. Gebe egitiminde tanıştığım iki arkadaş da medicanada doğum yaptı ama hiç duymadım
Bulutum mervesert0611 ne güzel annelerinin yanında yatmışlar benim çevremdeki insanların bebekleri de bir gün bile olsa yattı küvezde, belki de doktorlarla alakalı bir şeydir. Sağlıklı olalım da inş en önemlisi o 🌸🌺🥰