Yeniiannee Bizde henüz isim bulamadık napıcaz bilmiyorum bu isimleri beğeniyorum.. Derin Elif Nisan Nil 🤔
1melek1annecik Yeniiannee Nisan annesiyim nisanı da düşünmüştüm ☺️ elif yeğenim ☺️ derin de çok güzel 💕
Busra_bugraaa halisemzrk ilk baştan hemen isim bulan insanlara hevesleniyorum vallahi 😄 ben aylarca düşünüyorum son aylarda karar verebiliyorum anca oğlumda öyle olmuştu şimdi hamileyim kızım olacak 6. Aydayız ama hala isim bulamadık 😏
halisemzrk Busra_bugraaa bilerek eşime dedim direk 2 cinsiyetede isim belirleyelim diye erkekte seçeneğim yoktu zaten kayınpederimin adı olucaktı bari kız olursa hazır olsun dedi iyi ki demişim yoksa her kafadan bi ses çıkardı😄😄
1melek1annecik Busra_bugraaa eşim erkek ismini düşünmüştü bizimki sürpriz yapıp kız olunca kalakaldık öyle ☺️ 23+5 olduk isimsiz devam 😃
1melek1annecik halisemzrk en iyisini yapmışsın ☺️ her kafadan ses zor olan işi daha da zorlaştırıyor hele bi de böyle yan büküp ağzını neymiiiş o ölee diyen güzel teyzelerimizin ellerini bi kez daha öpesim geliyor 😃😃😃
EsraakanY 1melek1annecik Yade olacak inşallah 🤭 Eşim yanına Birce eklemek istiyor anlamı daha da güzelleşiyor diye. Eşsiz hatıra oluyor böylelikle.
Busra_bugraaa 1melek1annecik 😄😄😄 aynen bizde öyle bulamıyoruz sevdiğim isimleri hep bizden önce koymuşlar akrabalarımız bize isim yok 🤣