1melek1annecik Tam bulduk diyorum bi sesleniyorum uymadı bu isim diyip değiştiriyorum ☺️ fikirleri alabilir miyim ilk aklıma gelen ada yağmur sonra İpek sare bu aralar da duru ama duru'nun yanına bi isim bulumadık 😃😃
Minosmi 1melek1annecik Benim yeğenimin adı AVZEM ben koydum adını zem zem suyu anlamına geliyor bende 14+2 günlük hamileyim daha cinsiyetini öğrenmedim kız olursa LAREN koyucaz hangi dilde tam bilmiyorum ama iyi huylu temiz demek 🤗
EsraakanY 1melek1annecik Yade olacak inşallah 🤭 Eşim yanına Birce eklemek istiyor anlamı daha da güzelleşiyor diye. Eşsiz hatıra oluyor böylelikle.
1melek1annecik Aysegolcuk aynen güzel ☺️ lina anlamı ne acaba 😃 son günlerde Mina mila çok var lina da hoş gelio kulağa ☺️💕
Busra_bugraaa halisemzrk ilk baştan hemen isim bulan insanlara hevesleniyorum vallahi 😄 ben aylarca düşünüyorum son aylarda karar verebiliyorum anca oğlumda öyle olmuştu şimdi hamileyim kızım olacak 6. Aydayız ama hala isim bulamadık 😏
1melek1annecik Aliiss Zeynep de bnm yeğenimin ismi elif ve Zeynep çok hoşuma gidiyordu ikisi de Bn den önce abilerim tarafından kapıldı ☺️
Aysegolcuk 1melek1annecik Anlami İyi cins hurma ağacı canim Kuran’da geçiyor Durunun yanina çok yakışıyor bence 💕
halisemzrk 1melek1annecik teşekkür ederim hepimizin evladı hayırlı evlatlar olsun sağlıkla doğsun inşallah 😍