Bebisbg34 Kızlar hissetme durumunuz nasıl göbüşünüz cıktımı bende tık yok ıkısındede bı kaç kere tekmeledi bı kac gün önce smdi hissedemiyorum neden bilgi verir misiniz lütfen
Ressammom Bebisbg34 Göbeğim biraz çıktı çok belli değil, ben 16. Haftada hissettm hareketini pıt pıt vuruyor en çokta gece yatarken sabah uyanınca hareket ediyor özellikle sol tarafa yatınca🤩 şuan 19+6 hareketleri çok sık değil ama genelde uyuyorlar zaten 🌸
Faide2147 Bebisbg34 ben 15. Haftada erken hissettim 2. Gebelik olmasına rağmen 17 haftalığa kadar da bi gün atıyordu iki üç gün atmıyordu şuan iyiz çok şükür hareketlerini tam hissediyorum 18+6 yım şuan 😍
Faide2147 Bebisbg34 normalde göbeğim olmasına rağmen çıkmış göbeğim hamile olduğum dışardan çok belli oluyor tabi kişiden kişiye değişiyor Yani hareket konusunda sıkıntı yapmayın normaldir
Bebisbg34 Hypenia bende öyle düsünüyorum ınsallah öyledir bı yandan da panıklıyorum tabı bi duyuyorum bı duymuyorum diye 🙈
Bebisbg34 Ressammom oh ne güzel benmde göbegm 19 haftalık ama azıcıkk ben bi kaç kere hısssettm daha yok bı hafta önce hissettim normalmidir ki
YagmurErdemm Benim 18+3 şuan 3 4 gündür her çikolata yememde oynuyor özellikle gece aşırı oynuyor baya hissediyorum 🥰
Bebisbg34 Popi aa normal mi ozaman yani ben cok korkuyorum normal değil diye bı haftadir ses yok diye
Popi Bebisbg34 cinsiyeti ne? Erkekler daha erken hareketlenir derler ama bilimsel bir açıklaması var mı bilmiyorum 😂