Ervanurumm Bbbsr doktor durmak istiyor ama benim çok sancım var o zamana kadar bebek duru mu bilmiyorum yarın kontrolüm var bakalım ne. Çıkacak sonuç. Bende 38+4 olsa keske
Bbbsr Tugbamf benimde ikinci hamilelik:) ve asla hamileliği sevmiyorum ilkindede hiç bi zaman hamileliği özlemedim bu da hemen bitsin istiyorum 😄
Tugbamf Bbbsr yaa bende ilkinde meraktan ödemden hemen doğsun istedim oğlumu. Şimdi kızım öyle güzel hareket ediyor ki oğlum böyle değildi . Ödem de yok evde de kraliçe gibi muamele görüyorum sanırım ondan doğurasım yok 😂 rahata alıştım ve bu sefer zayıf hamile kaldım o yüzden göbüşümü seviyorum 🫶
Bbbsr Tugbamf ödem bendede oğlumdaki kadar yok ama aşırı agırlaştı ve yatmak kalkmak iş yapmak cok zor neyse sabır son 2 haftaa sonra bizi neler bekliyor bakalım iki cocuklu hayatt 🙄😄
Meltemmms 30 haftalığım ilk gebeliğim son 2 haftadır çok zorlanmaya başladım. Yemek yerken bile nefesim daralıyor. Sırt ağrılarım vs çok oluyor akşamları. Bide nerdeyse 1 aydır öksürükle boğuşuyorum. Korkuyorum şimdiden böyleyse 2 ay nasıl geçer diye 😞😞