Svd12345 IKRAM_01 evt cnm anlattım oda herşeye cvp verdi, USG istedim onu da verdi . İyi geçti çok teşekkür ederim önerdiğin için 🥰♥️ Bnm normal olduğu için ayın sonlarına doğru dedi cnm ♥️
IKRAM_01 Svd12345 Ne güzel senin adına çok sevindim kuzum,rica ederim ne demek faydalı olabildiysem ne mutlu bana ❤️ sağlıkla gelsin bebişin ❤️ Doğuncada yazışırız inşallah. Sağ salim kucağına al inşallah
Kbeyzanrr01 IKRAM_01 Merhaba, randevusuz bakıyorlar mı acaba? Ben 36+5 oluyorum yarın gitsem bakar mı?
IKRAM_01 Kbeyzanrr01 ben hiç randevusuz gitmedim bilmiyorum ne desem yalan olur. Sadece 35. haftadan sonra bakıldığını duymuştum ama emin değilim. Normalde randevusuz asla bakılmıyor. Şansını dene istersen
Kbeyzanrr01 IKRAM_01 Teşekkür ederim, yarın sabah erkenden gidip şansımı deneyeceğim inşallah bakarlar , ilk randevu 29 Mart görünüyor o tarihte de 39.haftam oluyor. Önereceğin doktor var mı ?
IKRAM_01 Kbeyzanrr01 bence hepsi aynı. Ben eren haytoğlu na gittim iyi sayılırdı. Sezeryan doğumda Fikriye ışık Adıgüzel girdi. O gün hangi Dr. Varsa o giriyor doğuma. Sefa arlıer için iyi diyorlar ama ben hiç gitmedim.
Kbeyzanrr01 IKRAM_01 Geçen hafta ben de Fikriye hanıma tesadüf randevu buldum o gece bir anda açıldı sanırım biri iptal etmişti hemen aldım. Bu hafta da 38 bitiyor bi kontrole gideceğim ama randevu bulamıyorum öyle gideceğim artık şansıma alırsa alırlar
IKRAM_01 Kbeyzanrr01 Eğer sezeryansa 39. Haftada direk acilden giriş yap zaten. Randevu olması gün alması şart değil. Ben gün almaya gittiğimde bir bayana öyle demiştiler. 37. Haftadaydı oda. Bence hiç uğraşma derim gün almak için.
Sevilemine Kbeyzanrr01 ya bende şehir hastanesi takipliyim. Erdoğan beye gidiyordum. Kontrolüme gittiğimde iki hafta sonra randevu al gel dedi ve bende alamıyorum eğer siz randevusuz giderseniz bakarsanız bana da bilgi verir misiniz bende 38 haftalık oldum
Kbeyzanrr01 IKRAM_01 Sezeryan olmayacak şimdilik normal olacak görünüyor bana genel kontrole gel dedi doktorum ama randevu bulamıyorum o yüzden cuma günü direk gideceğim randevusuz inşallah bakarlar
minikfasulyeannesii IKRAM_01 marsa’dan randevusuz gidebiliyormussun sıra alınıyormus gitmedim hiç ama arkadaşım demişti.ne kadar doğru bilmiyorum bende randevu bulamıyorum simdi 5 Ocak devlet hastanesin de