YuvarlanamayanPaanda Mhr34 çok saçma epitural hep ücretliydi ama o olamamlı ben ek ücretli agrı pompası almıştım sadece gerisi hastaneye aitti
FdLadybug Mhr34 Devlette randevu almak zor bir de hangi doktor nöbetçi ise o doğum yaptırıyor, özel de nereden ne koparsak derdin de insan ne yapacağını şaşırıyor.
2cocukluu-annee Mhr34 ilk defa boyle bisey duydum benim ilk dogumum spinal sezeryanla oldu oyle bi ek ucret cikarmadi bize kimse
Yalnizanne Mhr34 normal doğum düşünmezmisn peki belki daha uygundur fiyatıda kolay doğum için çok şey var onları yapabilrsin
Mhr34 Yalnizanne aslında hep normal istiyorum ama bebek makat gelişi dönmüyor. Son ana kadar bekleyeceğiz dönerse inşallah normal düşünüyorum🙏🏻
Yalnizanne Mhr34 inşallah döner o zmn ne güzel istiyomuşsunuzda bn normal yapamadım içmde ukte kaldı şimdide yapamam devlet ssvd yapmıyo😬sağlıkla kavuşun inşallah kesisiz bi avazda doğurun😄🤍
Esracigdem Mhr34 bugün fiyat alırken öğrendim ben de. Sezeryanda spinal anestezi kullanılıyormuş. Daha konforlu olsun istersek epidural le kombo yapıyorlarmış. Fiyat o yüzden artıyormuş🤦🏻♀️