Ebrunn_trn Sevgi-27 ciğer geliştirici bebeğe değil size doğumdan önce vurulur eğer doğum yaptıysaniz kaç haftalık bide bebek çıkınca ağladı mi bunlar önemli
Mhtpflz Sevgi-27 34+5 de doğdu ama acil doğuma gittim çünkü suyum gelmişti ciğer geliştirici vurdular ama karnımda kalmadığı için etki etmedi 21 gün kaldı
Sevgi-27 Mhtpflz çok geçmiş olsun gerçekten çok zormuş doğum yapıp bebeğini kucağında bulmamak kokusunu doya doya içine cekememek 🥺
Minikayak24 Sevgi-27 1. Oğlum 35+6 da 2400 gram doğdu küvezdede kalmadı iyiydi gayet canım sen doğum mu yaptın yoksa hala hamilemisin ben tam anlamadm
Devaamine Bende hastaneden geldim az önce 35+4 um alttan muanede açılma çıktı birde rahim yumuşaması nst de sancı cikti doktorumu çağırmak istedim 4 bin TL ek ücret istedi 😞
Devaamine Hastanede kuvez olmadığı için doğuma alamadılar bebek 3.300 grm kilosuda iyi aslında sadece haftası küçük diye eğitim araştırma yada kuvez olan biyere git dediler
Devaamine Mhr34 eğer gelirse beni doğuma alacaktı ama mesai dışı ve haftasonu olduğu için doğum parası hariç ekstra 4 bin TL istediler
ardengunes Sevgi-27 4 gün önce doğduk 35+5 2 saat gözlem altında tuttular sonra yanıma getirdiler yani her bebek bir olmuyor iyi düşün iyi olsun olurmu 🥰 rutin kontrole gittim öğlen 16.00da akşamı 20.53 te sezeryan doğum yaptım 🥰
Sevgi-27 ardengunes öyleymiş gerçekten her çocuk bir olmuyormus rabbime bıraktım size de çok geçmiş olsun
Sevgi-27 Ebrunn_trn doğurdum şimdi iki gün oldu doğumdan önce vurulmadi yani bana acil sezaryene alındım beklenmedik bir dogumdu bebek 35+6 haftalikti bebek çıkınca agladi baya o ağlayınca bnde ağladım 🥺😭
Ebrunn_trn Sevgi-27 tamam canm ağladı ise ciğerleri iyiymiş korkma birşey olmaz zaten igne bebek çıkınca nefes alsın diye yapılıyor ağladı ise hiç sıkıntı yapma bende öyle oldum ağladığını duyunca şükür dedim sevinçten ağladım
Mhr34 Devaamine bu da ayrı bir saçmalık gerçekten ya. Zaten fazlasıyla doğum ücreti ödüyoruz hastaneye. İşimiz gerçekten zor, Allah yardım etsin🙄🙏🏻
Devaamine Mhr34 aynen eşimde kabul etmedi zaten 12 bin TL vericez doğuma zar zor dedi eve geldik bakalım sabaha Allah kerim en kotu gidip devlette bedava dogurucam 🙈
Suna2820 Sevgi-27 görümcem 40 gün önce 35+1 de doğum yaptı bebek gayet sağlıklıydı küveze almadılar hiç çok şükür