Sevgi-27 Ciğer geliştirici vuruldu mu bebeginize ne gibi sıkıntılar yaşadınız kuvezde kaç gün kaldı lütfen yardımcı olur musunuz?
Ebrunn_trn Sevgi-27 ben 33+6 doğum yaptım 2 gün arayla ciğer geliştirici vuruldum 1420gram doğdu 22gun kuveze girei şükür şimdi yanimda korkma
Ebrunn_trn Sevgi-27 ciğer geliştirici bebeğe değil size doğumdan önce vurulur eğer doğum yaptıysaniz kaç haftalık bide bebek çıkınca ağladı mi bunlar önemli
Mhtpflz Sevgi-27 34+5 de doğdu ama acil doğuma gittim çünkü suyum gelmişti ciğer geliştirici vurdular ama karnımda kalmadığı için etki etmedi 21 gün kaldı
Yeliz34 34+5te doğdu solunumu filan herşeyi gayet iyiydi kanında enfeksiyon çıktığı için maalesef 1 hafta yattı yoksa alınmıycaktı küveze 2 kilo 600 gram doğdu
Yeliz34 Sevgi-27 korkma herşey olacağına varıyor sen ne kadar güçlü olursan o kadar bebeğine yardımcı olursun
Bahar1644 Yeliz34 ama doktor bunu söylemişmiydi size önceden bebeğe enfeksiyon geçmiş veya geçmemiş diye
Sevgi-27 Ebrunn_trn ama işte ben ciğer geliştirici iğne vurulmadim doğumum acil ve beklenmedik olduğundan
Tatar59 Arkadaşım tam o sıralarda doğum yaptı. Bir iki gün önce ciğer gelistirici burmuslardi. Hiç kivoze alınmadı direkt anne yanına geldi.
Sevgi-27 Ebrunn_trn doğurdum şimdi iki gün oldu doğumdan önce vurulmadi yani bana acil sezaryene alındım beklenmedik bir dogumdu bebek 35+6 haftalikti bebek çıkınca agladi baya o ağlayınca bnde ağladım 🥺😭