Yeniannee1903 Trabzon’da doktora giden varsa öneri alabilir miyim? Özele gittim ama duyduğum çoğu sezeryan yanlısı oluyor devlette gittim doktoru çok beğendim ama doğumu ebeler yaptırıyormuş ve nasıl olur ortam hiç bilmiyorum kafam karışık
Gmzeeoz Yeniannee1903 eğer maddiyat sıkıntınız yoksa gökhan erdili öneririm özel kliniği var ve normal doğum taraftarı bir doktor doğumlarını da genelde imperialde yaptırıyor. Tabi biraz pahalı☺️
busekandemirr Yeniannee1903 medical park karadeniz nebahat nuhoğlu, sonuna kadar normal doğumcu, relax bir doktor
Kpln61 Yeniannee1903 canım ben medicalpark yıldızlı aynur hocaya gittim çok çok memnun kaldım 3 gün oldu doğum yapalı normal doğumumda güzel geçti ebe ablada harikaydı çok yardımcı oldu annen gibi davrandılar kızım yavrum annem doktorum bu şekilde söyledi bana tavsiye ederim
busekandemirr Yeniannee1903 valla hiç haberim yok benim özel sağlık sigortam vardı sadece doğumda epidural ücreti ödedim 1750₺. ama duyduğuma göre 20 bin olmuş doğum ne kadar doğru bilmiyorum. çocuk doktoruna en son götürdüğümüzde muayene ücreti 1200₺’ydi. kadın doğumu bilmiyorum
Yeniannee1903 Kpln61 ay evet işte istediğim tavırlar anaç babacan şeyler duymak istiyordur insan o anda
isilpinar Ben numuneye gidiyorum. 9 aydır takipli olarak. Doktorum prof ama asistanları ilgileniyor. Hepsinden çok çok memnunum. O kadar ilgililer ki hepsinden allah razı olsun. 38+5 im doğumuma az kaldı doğumdan sonrada tecrübelerimi paylaşırım 🌸